Канех се да тегля но се полакомих за още и не исках да си затварям среброто /ОГРОМНА ГРЕШКА/ и така се стигна до този огромен /-/.
п.п. Може да не ми повярваш но от йената и от озито нямам нито една губеща сделка този месец и пак съм на огромна загуба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
грешка да наистина огромна аз вече съм си я забранил тая грешка че последния път за 5 долара се наложи после да копам още 85
среброто ли те дръпна толкоз назад че ти е изяло печалбите от янка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От къде си дълги съ среброто колега? И аз имах дълги преди време ама ги затворих.Марджина ще стигне но този месец не съм изтеглил нито долар заради това сребро Това е много депресиращо.
Йната вече я търгувам с малки обеми а озито напълно спрях да го търгувам...
Да среброто имам 0.73 лота /това прави на 1 долар движение при среброто 365 по моята сметка/....
п.п. Даже се изкушавам да я фалирам в понеделник и да си открия нова за новия бонус....
Вместо да я фалираш умишлено, по-добре си направи нова и си я прикачи преди края на месеца и пак ще почнеш на чисто с новия бонус. Сегашната може пък и да оцелее, дай й шанс все пак![]()
Пп Оттук някъде би трябвало да има по-значително движение нагоре при среброто, но не знам откъде са ти дългите
----------
Често срещана ситуация и при мен е било това. Гледам да не я повтарям вече де... пък да видим...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ти никога ли не слагаш стоп ? С йените поне казваш че обема ти е малък, защо със среброто играеш с голям обем ?................................................. ............................
----------
Те се сети кога да спреш озито, то от няколко седмици си върви страхотно нагоре , може би е само корекция на спада, но аз мисля че ще има още покачване
За голяма печалба как за какво.и аз направих същата грешка в началото на месеца със златото, та замалоко да си умра пред компа
повече не.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз в понеделник, като я гледам не мисля даже и да отварям за късо нито за дълго. все пак и последен ден от месеца, пък то даже тримесечие. от сряда ната. незнам дали изобщо освен металите с друго да не се занимавам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ти ще си прецениш най-добре, имаш време събота и неделя да си направиш анализа и да решиш имаш ли шанс да се спасиш,
а колкото до отварянето на нова сметка защото ти е, ако удариш маржин кола на тая после с новия бонус ще продължиш на чисто
и бонуса може да се начислява за календарен месец но за търговията си е от бонус до бонус зависи на кое число ще го преведат