Не знам това доколко е достоверно, но нека всеки сам да прецени...
http://apolonii.com/samolet.php
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Очакваше се, но въпреки това е тъжно........................................ ...........
----------
404 Not FoundНе знам това доколко е достоверно, но нека всеки сам да прецени...
http://apolonii.com/samolet.php.................................................. .......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Определено тази информация не е достоверна. Същото го видях и във фейсбук - снимка на която се вижда как вадят хора от самолета. Използва се трагедията, за да се трупат посещения в сайтовете.
ко стана в крайна сметка - на самоледа му паднала батерията![]()
не требе ли да има обаче повече неща да плуват от цял самолет
![]()
има инвентаризация с намереното отдолу на скрийншота... ама е написано на китайски език..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
за останалите хора не е престанал, но за роднините може и да е престанал да се върти .................................................. .................................................. .....................Ако някои мой роднина или аз съм на борда какво???
Света ще престане да се върти? Просто така ни е било писано....
Всеки ден умират хора в автомобилни катастрофи но ние пак си караме колите...
п.п. През последните дни карам колело с едно момиче чиято сестра е била убита /още 7 г./ при нелеп инцидент до като е карала колело.
Но света не е престанал да се върти!!!
----------
това за оцелелите е ясно ...въпроса е каква е причината и защо още нищо не могат да намерят .................................................. .................................................. ............ето съобщението на властите в Малайзия.. оцелели няма със сигурност..
----------
Ти колко военни познаваш и колко от тях имат странно виждане за света? И познавайки няколко военни на кръст какъв извод би направил за всички останали, и защо реши че той ще е обективен
Може да си бивш военен???
При всички положения имаш мисленето на военен и за това не си правя труда да ти обяснявам...
Живей си в твоя свят там зеления ток сигурно е евтин щото е от вятъра![]()
Не се отваря при мен линка ............................................,Не знам това доколко е достоверно, но нека всеки сам да прецени...
http://apolonii.com/samolet.php
ако искаш опитай още веднъж да го пуснеш..................................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
jivko78 Всичките военни имат сбъркано виждане за света
Ходил съм в казарма /макар и за кратко/ и блондито ми е бивша военна...
Дори вуйчо ми е О.З. полковник /с него и семейството му не контактувам от 4 г./.
И ти ли си бил военен???