Вчера ходих за леворда и видях страни предмети в гората подозирам, че са от изгубения самолет....
Има и втори вариант да е не законно сметище![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако бяха от самолета щяха да извозват роднините до България а те ги возят за Австралия.. освен ако не са открили останки от друг самолет..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Брее, голямо чудо се оказа този самолет. Изчезна и никой нищо не знае, никой не поема отговорност..............пълно безхаберие.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз това се чудя??? Защо ги карат в Австралия???
Трябва да дойдат и да огледат това което съм намерил тук в Българияще ги почерпя с леворда и коприва
Няма да блъскат пътя на празно!!!
звездоброец (24-03-2014)
Ей, ... стига сте са ебавали, щот утре някой от вас или ваш роднина може да е на борда ...
Сетете се кви сте ги дрънчали, кат са качите на аероплан ... Че там сте много близо до Началника, нъл знаете ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
самолета е катастрофирал в Южен Индийски океан.. Без никакви съмнения няма оцелели.. Мин. председателя на Малайзия е пратил съболезнования на роднините..
http://www.cnbc.com/id/101515489
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ако някои мой роднина или аз съм на борда какво???
Света ще престане да се върти? Просто така ни е било писано....
Всеки ден умират хора в автомобилни катастрофи но ние пак си караме колите...
п.п. През последните дни карам колело с едно момиче чиято сестра е била убита /още 7 г./ при нелеп инцидент до като е карала колело.
Но света не е престанал да се върти!!!
За теб със сигурност, ... върви питай сега и родителите и ...Ако някои мой роднина или аз съм на борда какво???
Света ще престане да се върти? Просто така ни е било писано....
Всеки ден умират хора в автомобилни катастрофи но ние пак си караме колите...
п.п. През последните дни карам колело с едно момиче чиято сестра е била убита /още 7 г./ при нелеп инцидент до като е карала колело.
Но света не е престанал да се върти!!!
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров