скалпинга го дават като най-трудния начин за търговия и се препоръчва само за доста напреднали трейдъри
скалпинга го дават като най-трудния начин за търговия и се препоръчва само за доста напреднали трейдъри
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2014)
Такова състезание не може да се случи.Ти търсиш примерите и аргументацията за да ги обориш,ставаш за адвокат предполагам имаш дар слово,но доколко реални неща говориш.Аз ти предлагам друго.Съзтезание което да продължи две години,с реална сметка кой каквато иска с каквато сума иска като на края на двете години е важен процента печалба.Ти скалпирайки аз на дневна.Пък и всеки който иска и както иска ,но с условието предварително да обяви как ще търгува и без да тегли от сметката,и без да внася наново.но задължително с реална сметка ако ще и да е центова.
Второ, крайно недостатъчно е за да се изведат някакви изводи, защото е само то двама души, а за статистика са нужни поне няколко стотин.
Та на въпросите, защо примерите които дадох не са добри и с какво дългото дрямане за развитие на една позиция е по-добро от краткото, което твърдиш ?
Брех, какво станало тука
Не разбрах само скалпирането ли се отрича като цяло или проблема с времето .
Ами друго си е за 5 минути, че и по-малко да прибереш една прилична сума ...друго е да чакаш с дни това да не се случи ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2014)
Много точно си го написала
И е чистата истина
А още по-кривото е че след чакането си е чист късмет позицията да се развие по план и да достигне дори половината от плануваният таргет.
kypa (08-07-2014)
Ясно ми беше че няма да приемеш такова съзтезание защото говориш празни приказки,а аз знам какво говоря и съм готов да го проведа.А на въпросите ти все едно ме питаш след едим месец в 12.ч и 13 м каква сделка на минутната графика да отвориш.сам виждаш че звучи смешно,но на седмична графика примерно /на която все пак не търгувам/бих могъл дасъм влязъл предварително още месец преди това,или пък на дневна с по дългосрочен таргет.Такова състезание не може да се случи.
Второ, крайно недостатъчно е за да се изведат някакви изводи, защото е само то двама души, а за статистика са нужни поне няколко стотин.
Та на въпросите, защо примерите които дадох не са добри и с какво дългото дрямане за развитие на една позиция е по-добро от краткото, което твърдиш ?
kypa (08-07-2014)
Не става въпрос за мен. Не четеш. От двама човека, статистика не може да се състави ! Нужни са стотици такива.Ясно ми беше че няма да приемеш такова съзтезание защото говориш празни приказки,а аз знам какво говоря и съм готов да го проведа.А на въпросите ти все едно ме питаш след едим месец в 12.ч и 13 м каква сделка на минутната графика да отвориш.сам виждаш че звучи смешно,но на седмична графика примерно /на която все пак не търгувам/бих могъл дасъм влязъл предварително още месец преди това,или пък на дневна с по дългосрочен таргет.
А на въпросите питам, ако мача е утре вероятноста за победа над единят или другият отбор еднаква ли е с тази ако мача е след 2 месеца ?
kypa (08-07-2014)
Ето алби това твърдение се отрича че е единствената техника носеща печалби.
----------
Пак ти казвам примера е неподходящ,задаваш такива въпроси все е дно не познаваш пазара а не е така,а за съзтезанието може да се включи всеки който го вълнува истината, а не това как да спечели спора.
kypa (08-07-2014)
Приеми, че не го познавам. Как ще ме убедиш, че далечната прогноза за дадено събитие е по-вероятният сценарий от краткосрочната такава ?Ето алби това твърдение се отрича че е единствената техника носеща печалби.
----------
Пак ти казвам примера е неподходящ,задаваш такива въпроси все е дно не познаваш пазара а не е така,а за съзтезанието може да се включи всеки който го вълнува истината, а не това как да спечели спора.
Ето и пример с времето, ако днес кажат, че утре ще е облачно, еднаква ли е вероятността наистина да е облачно, спрямо ако кажат, че след две седмици ще е облачно ?
kypa (08-07-2014)
Ко стана тука ся? Объркахте ли се тотално?
------------------------------------------------------------------------------------
kypa (08-07-2014)
Защо аз да те убеждавам нека пазара да те убеди,ако приема че не познаваш пазара тогава хич няма и да се чудя на въпросите ти,но са далеч от истината.Приеми, че не го познавам. Как ще ме убедиш, че далечната прогноза за дадено събитие е по-вероятният сценарий от краткосрочната такава ?
Ето и пример с времето, ако днес кажат, че утре ще е облачно, еднаква ли е вероятността наистина да е облачно, спрямо ако кажат, че след две седмици ще е облачно ?
kypa (08-07-2014)