Може да прозвучи дилетантски, но стойността на индексите се определя от цените на акциите, коитое не знам ваа... колкот съм ги гледал индексите изобщо не се кекерчат толкоз много кът валутите по новиниверно че не съм ги гледал кой знае колко много, че инстата без вазелин са ги пуснали повечето, ама баш за новините съм се интересувал
хфт-та требе да има повече у валутите - щот нали на ликвидност разчитат, па там бая по-голяма, па и тиковете по-малки
са включени в съответния индекс и това доста усложнява нещата и вероятно затова има забавяне и
ограничаване на движението. Дали стана ясно какво казах?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дау-то и супата само, оня джапонския едно време поглеждах ама то преди изключително много време беше и не се броии дакса де
аз само котировките гледам, инак условията им са трагични наистина
Пенмане, връзката е двустранна там - даже вероятно може и вече да се е стигнало стоките (акциите) да следват някои индекси
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо им гледаш котировките, защо ?
Ако не ги търгуваш, за какво ги използваш ?
ем поглеждал съм как си взаимодействат със валутите общо взето и по новини кът жулих минутката е многоама нямаше кой знае каква полза и много бърже прекратих гледането
![]()
Там,при индексите страхът на инвеститорите е много по-голям.При паника съм виждал пропадане с 300-400 точки.Като,вземеш под внимание и че са по-евтини,в съотношение лот euro-usd и паунд-долар,един спред от 4пипа,си е направо песен.Като вземеш под внимание и че се търгуват,в определени часови зони.И,че разчепването на спреда при новини,не е така БРУТАЛЕН.Емините,са синза предпочитане,поне за мен.
И къде го видя тоз 4 пипа спред при емините ?Там,при индексите страхът на инвеститорите е много по-голям.При паника съм виждал пропадане с 300-400 точки.Като,вземеш под внимание и че са по-евтини,в съотношение лот euro-usd и паунд-долар,един спред от 4пипа,си е направо песен.Като вземеш под внимание и че се търгуват,в определени часови зони.И,че разчепването на спреда при новини,не е така БРУТАЛЕН.Емините,са синза предпочитане,поне за мен.![]()
Бенчмарк,US30, са ми любимите.Би ли погледнал,колко им е спреда,че нещо съм си забравил очилата.![]()
В бенчмарка на метата няма еминита
За няколкото години с които парадираш, трябва да си запознат с детайлите
Спреда на еминитата е пазарен от самата борса и е по един тик. Няма пипсове
Къде сте тръгнали![]()
Благодарско,за инфото,ще стане и от мен Човек.Шъ съ ограмотя накрая,за това се и боднах у този форум.
А,по въпроса на къде съм тръгнал-ми ще ходя до Джани,да вечерям.Твойте планове какви са?Ако,не е тайна де...
Аз ходих до лексито да си напазаря, после ще си направя нещо за ядене и ще лягам, че утре ще поработя в трейдинга![]()