kypa, признавам си, че не съм го търгувал петрола. е отварял съм му графиката, но
искаха прекалено много пари за най-малката единица петрол. Поне брокера при който
бях тогава и това ме отказа. Иначе познах движението. Той има взаимовръзка с канадеца!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен най-добре за скалпиране са индексите и валутните двойки убежище.При индексите,кендълите на 5 и 15мин.са реално отиграеми.Т.е няма ботове,който да обръщат движенията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наистина си прав, че индексите напоследък са доста атрактивни и
същевременно лесно предсказуеми като движения. Това за ботовете
не го знам и няма да е лошо да поясниш какво имаш предвид?
ем ку отвориш на петъка на педеролите евродолара и погледнеш на едноминутката какви камшици е навъртяло у 15:30-15:32 - е те туй предимно от разни роботски стратегии ХФТ и тям подобни се случва
при индексите ужким по- го няма, ама там пък едни гапове може да се извъртят... ае требе да се фнимава навсякъде![]()
Кво ти разбира глЪвЪтЪ на тебе от индекси бря ?ем ку отвориш на петъка на педеролите евродолара и погледнеш на едноминутката какви камшици е навъртяло у 15:30-15:32 - е те туй предимно от разни роботски стратегии ХФТ и тям подобни се случва
при индексите ужким по- го няма, ама там пък едни гапове може да се извъртят... ае требе да се фнимава навсякъде
В индексите при новините става МАЗАЛО
А пък хъфътътата са баш при стокмаркета, в това число и индексите щото са кошница от стокс
Кви са тез фантастики къде ги измъдри![]()
Ок, ще гледам какво точно е ставало, макар че имам лични наблюдения от петък. Все пак какви са тези роботием ку отвориш на петъка на педеролите евродолара и погледнеш на едноминутката какви камшици е навъртяло у 15:30-15:32 - е те туй предимно от разни роботски стратегии ХФТ и тям подобни се случва
при индексите ужким по- го няма, ама там пък едни гапове може да се извъртят... ае требе да се фнимава навсякъде
и кой ги праща? Вероятно някой има делавера от това? Ако е вярно на мен не ми звучи никак добре.
![]()
е не знам ваа... колкот съм ги гледал индексите изобщо не се кекерчат толкоз много кът валутите по новиниверно че не съм ги гледал кой знае колко много, че инстата без вазелин са ги пуснали повечето, ама баш за новините съм се интересувал
хфт-та требе да има повече у валутите - щот нали на ликвидност разчитат, па там бая по-голяма, па и тиковете по-малки
![]()
хъфътъто е при стокмаркета и фючърсите. От него произлиза, а таз ликвидност за която говориш там е огромна.е не знам ваа... колкот съм ги гледал индексите изобщо не се кекерчат толкоз много кът валутите по новиниверно че не съм ги гледал кой знае колко много, че инстата без вазелин са ги пуснали повечето, ама баш за новините съм се интересувал
хфт-та требе да има повече у валутите - щот нали на ликвидност разчитат, па там бая по-голяма, па и тиковете по-малки
А в инстата не можеш да видиш индекси, какво говориш ваааа ?![]()
е аз не съм ги гледал у инстата брятам само спредовете и комисионните кът вида и затварям графиката
дан говорим за 8-битовата на дакса
у фхцм-то гледам котировки за ханализ най-вече, от скоро и у актив-мактив и алпарито
![]()
Във фхцм-то кое гледаш ? то там няма голям избор и условията им са трагични. Само на даксот е добре![]()