куре, ......... Еми ако таргетът ти е на някоя часова С/П и на отстояние от 60 - 80 пипа/пункта спрямо входа, нормално е да чакаш повечко докато бъде ударен![]()
Но аз най- обичам сделки, при които на бар при 1М да ти се пада над 2 пипа/пункта печалба![]()
![]()
![]()
![]()
kypa (08-07-2014)
туй имам предвид от кът почне да се изчиства и формирва ситуацията до кът доде момента за отварянето на сделкатаинак вече отделно сделката колко време да се чака... то обикновено преди входа кът се чака много и след туй дълго време отива
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (08-07-2014)
и таз, и Олга КУРиленковата, всичките са ми приятелки на менеама Анка най-много, щот нали известна зарад ТЕНИСа
картинка нема да пущам, тя известна...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (08-07-2014)
Не са съгласни людете с това което пиша
Бъркам...обърквам...разбъркв ам представи и допускания и се получава фрикшън
Важното е обмен на мисли да има, че в този форум мисленето почти изчезна, не да е на изчезване, ами направо изчезна![]()
L1914 (08-07-2014)
Първо за твърденията нечии - може да са само провокация ...даже мярнах, че се отказал от трейдването и то не за първи път.
А същият този Олег навремето ми звучеше така уверен, че чак мислех, че ще науча нещо от него. Та стигнахме до ученето :
- освен, че съм лоша и самонадеяна ученичка, за учителка пък изобщо не ставам
Има нещо много важно - личните данни и качества ...да дам пример и аз
Някой иска да го науча да прави шпагат - ама няма как ако няма данни, гъвкавост и так дале ...ще е мъка и за двете страни и в крайна сметка - контузия
Най-важното е да разбереш, какво ти пасва и търпеливо да третираш до като се получи![]()
L1914 (08-07-2014)
предпочитам сам да съм съ Олагата и Курниковата![]()
![]()
............................................
Олег, все по-малко колеги разбират сарказмът ти![]()
![]()
Значи нищо не си разбрал от това което си прочел,но нищо, не е проблем.
Не ми допада изобщо отношението ти към жените...особено към Олга
А и не деля !...доколкото е възможно де, иначе ясно, че тя само с един няма как да е, която и да е![]()