• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Обучение за Форекс
    • Обучение или самоучител! Част 2

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Обучение или самоучител! Част 2

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 5 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 11 до 20 от общо 46
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 26-06-2022 09:10 #11 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от infesta Виж мнението
      Здравейте, питам се от известно време има ли смисъл човек да посещава разни курсове за трейдъри които струват маса пари, или всичко необходимо може да бъде намерено из интернет с което да се положи основата, а вече кой до каква степен ще се развие си зависи само от индивидуалните качества на всеки?
      Нека по-опитните да кажат какво мислят, полезни ли са тези курсове или с някоя книжка, уебинар и повечко четене из нета се придобиват същите ако ли не и по-добри познания !

P.S. Ясно ми е че няма кой да каже вярната стратегия и всеки сам трябва да намери своята та именно за това се чудя ?
      Дали си струва да се посещават платени курсове за форекс или човек трябва сам да се учи как да търгува успешно е интересен въпрос. Какво ми прави впечатление на мене в последно време. Има съвсем лесен достъп до много информация свързана с валутната търговия при това съвсем безплатна. Става дума за специални сайтове със статии и видеа в тях. Отделно много брокери предлагат книги или организират безплатно обучение за форекс. Всъщност специално във безплатното обучение има малка уловка, че трябва да си клиент на брокера и да депозираш определена сума в акаунта си, за да можеш да участваш. Забелязах съшо така, че има и български брокери, които провеждат онлайн безплатни обучения, от които обаче трейдър няма как да станеш. Само ти открехват врата към търгуването на валутния пазар за да ти стане интересно евентуално. Ако искаш да продължиш с обучението на по-високо ниво вече се налага да се заплаща. Аз лично не съм давал пари за обучение по форекс не само защото не мога да си го позволя, но и защото смятам, че на този етап имам достатъчно добър безплатен достъп до полезни статии и видеа за търгуването на валутния пазар. Моето мнение по този въпрос е, че трейдването е бизнес, който се усвоява предимно от трупане на личен опит т.е. практика. Трудно е да си представя, че някой може да ми виси на главата докато следя графиките и да ме поучава как да постъпвам в определени ситуации. Вевроятно този вариант не е съвсем невъзможен, защото бях чел за български брокер, който така набира и обучава своите нови служители. Само че в тази тема говорим за непрофесионални трейдъри, които предпочитат да работя за своя сметка съвсем самостоятелно. Затова аз съм твърдо за човек да може да ползва богата база данни в интернет и в същото време да трупа опит пред графиките и на практика да се учи да търгува сам.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

2. Следните 10 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (10)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 31-05-2023 23:36 #12 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Не знам какви са тези учители и обучители ,които ще седнат да преподават за форекс търговията при положение, че са успешни самите те ,за да тръгнат да правят това нещо. Не виждам кой знае какъв смисъл освен, ако не им е призвание . Да, правят се много такива курсове платени и безплатни и какви ли още не, но те се правят с цел реклама на брокера, който ги организира, за да могат да съберат достатъчно клиенти и евентуално да ги зарибят, като видиш ли те им помагат, да търгуват но доколко ще са успешни от един такъв курс или два не съм много обнадеждена .Всеки сам преценява дали да си вземе учител или да се самообучава . Действително в нета има достатъчно много информация, за да седне човек, ако има желание и да чете и учи. Има също така, голяма разлика между ментор и тези учители така наречени , но всеки сам избира пътя си по който иска да премине и извърви, а тези които пишат книги за форекс търговията, не знам също до колко са успешни и те в това начинание след като са се заели с писане на книги и евентуално печелене от продажби и тираж .Не е ли по-добре ако са толкова успешни да си наемат няколко хора които да ги обучат да си отворят един офис и да си работят за себе си ,както и за екипа си. Аз специално не бих се доверила на учител да ме учи и не съм го правила -виж менторството е друго нещо. Можеш да попиташ може да ти се обърне индивидуално внимание и може да се коментират различни стратегии как се държи пазара и така нататък

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

5. Следните 14 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

L&T (01-06-2023), minkov (01-06-2023), Нерегистриран (10), Elsup (02-06-2023), ontar (05-07-2023)

6. 01-06-2023 07:11 #13 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите Аватара на L&T
      Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      Благодарили са му 2 406 Пъти в
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      jqa,
      X
      Аз също не вярвам че тези безплатни курсове биха ни научили на нещо, по-скоро се правят за да убедят хората колко лесно се може да се печели на форекс пазара с няколко успешни сделки и след това да те убедят да вложиш свои пари при тях. Преди време беше така с но депозит бонус, щом се регистрирах някъде се започваше сериозно звънене по телефона от брокерите които ме убеждаваха че ще направя маса пари само с депозит от 100 долара. Лично аз мисля че е по-добре сам да се обучаваш тъй като в интернет е пълно с безплатни материали и страхотни стратегии отколкото да си губиш времето и енергията в курсове които няма да ти донесат кой знае каква полза. За платените курсове може би има някаква полза от тях но те са изключително скъпи и едва ли много трейдъри могат да си ги позволят. Затова се започва от началото да се чете в интернет и до края , докато не си научил не само основните понятия и като цяло да разчиташ всичко по графиката на която търгуваш. Има много сайтове които предлагат безплатни анализи и сигнали и ако имаш добри познания можеш да ги ползваш като подсказка когато отваряш сделки. Мисля че преди години беше много по-трудно да се обучаваш сам но сега има страшно много безплатен материал в интернет така че тези курсове реално не биха били полезни а по-скоро загуба на време. Ако един човек иска да стане успешен то значи го влече търговията на форекс пазарите. Единственото което трябва да направи е да чете и да се обучава сам. Успехите рано или късно ще дойдат сами според положените усилия.

Одобрена

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

7. Следните 10 потребители изказват благодарности на L&T за полезния пост:

minkov (01-06-2023), ontar (05-07-2023), Нерегистриран (7), kypa (04-01-2024)

8. 02-06-2023 16:04 #14 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      Сама съм се учила за сега. Преди години в Свищов когато бях студентка сме учили за форекс търговията но не си спомням нищо. Бях студентка и не съм вярвала че някой ден ще имам достъп до финансовите борси. Разглеждаш различни семинари и курсове но никак не ми допаднах. Казват нещо но реално всъщност не научаваш нищо. Така когато попаднах в този форум, реших да опитам късмета си. От началото го карах на малките знания които имах от студентските години. Разбира се губех парите си точно толкова бързо колко и ми ги превеждаха на сметката. После обаче реших че е време да се постарая малко. Почнах да уча от най елементарните неща и малко по малко нещата взеха да се получават. Първите резултатите не закъсняха. Е пак губех но и се радвах на прилични печалби. После минах на разучаване на графики, сигнали , индикатори и така на татък. Резултати станаха още по-добри. Когато прецених че познавам вече добре графиката и знам какво правя вече на пазара започнах да гледам различни стратегии в интернет. И така си създадох сама начин да се развивам в посока успешен трейдър. Разбира се не съм станала супер знаеща допускам грешки, но това е нормално. Процесът на обучение трябва да бъде както в училище. Бавен и плавен. Само така могат да се постигнат добри резултати. Ако някой си мисли че може за година или две да се научи на форекс, по-добре да се откаже още сега. Няма лесни печалби. Няма как да се случи това. За успехите трябват търпение и много много четене. А след това разбира се и практика. Ако не си научил основните неща и скочиш направо в дълбокото, няма как да бъдеш успешен. Независимо от начинанието с което си се заел. Ето затова ако искаме да постигнем успехи няма значение дали се учим сами или плащаме луди пари за обучение. Важното да бъдем постоянни и да внимаваме да не пропускаме важните неща.

Одобрена

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

9. Следните 10 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

Нерегистриран (8), ontar (05-07-2023), kypa (04-01-2024)

10. 05-07-2023 12:27 #15 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      Не знам какви са тези учители и обучители ,които ще седнат да преподават за форекс търговията при положение, че са успешни самите те ,за да тръгнат да правят това нещо. Не виждам кой знае какъв смисъл освен, ако не им е призвание .
      Много малко хора се занимават с това да провеждат курсове за форекс, защото това е доста сложна материя. Поне в България аз знам само за две места където се провеждат обучения за форекс. В чужбина съм попадал на сайтове или брокери, които предимно предлагат електронни книги или видеа по темата и с това се изчерпва цялото обучение. Много по-трудно е да се намерят хора, които се занимават с валутна търговия печелившо и имат желанието, времето и най-вече нервите да обучават начинаещи трейдъри. Още повече, че ние от нашия опит знаем добре как понякога не от всеки човек става успешен трейдър и причините са липсата на определени личностни качества. А защо го правят е трудно да се отговори, но предполагам, че наистина става дума за призвание. Само ще кажа, че в моята професионална кариера ми се е случвало да обучавам нови колеги и определено ми е било приятно след време да чувам отзиви от началниците как съм създал кадърни служители. В крайна сметка не всичко на този свят се измерва с парични знаци. Така че дори във форекса, където всичко е пари вероятно има смисъл човек да помага на останалите съвсем безкористно.

Цитирай Първоначално написано от L&T Виж мнението
      Лично аз мисля че е по-добре сам да се обучаваш тъй като в интернет е пълно с безплатни материали и страхотни стратегии отколкото да си губиш времето и енергията в курсове които няма да ти донесат кой знае каква полза.
      Съгласен съм, че е най-добре човек да се обучава сам как да търгува успешно на валутния пазар. Все пак курсовете за форекс не трябва да се отричат съвсем, защото винаги може да се научи нещо ценно от тях. Аз например много пъти съм си блъскал главата със сложни въпроси от форекс ежедневието и съм намирал отговорите от различни курсове. Просто така се получава, че си близко до истината, но ако някой по-знаещ и по-можещ в бранша не те светне как стават нещата ще ти е нужно страшно много време да се ориентираш сам. А всички отлично знаем, че времето е най-важният ресурс и не трябва да го хабим безцелно в налучкване при положение, че някой вече знае и може да ни опъти. Аз например в момента пак съм на един онлайн курс по форекс и мога да кажа, че ми е много полезно и научавам доста нови неща по темата.

Одобрена

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

11. Следните 8 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (7), kypa (04-01-2024)

12. 21-08-2023 10:23 #16 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите Аватара на batDancho
      Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 250
      Благодарили са му 8 561 Пъти в
      3 935 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      .....
      Съгласен съм, че е най-добре човек да се обучава сам как да търгува успешно на валутния пазар. Все пак курсовете за форекс не трябва да се отричат съвсем, защото винаги може да се научи нещо ценно от тях. Аз например много пъти съм си блъскал главата със сложни въпроси от форекс ежедневието и съм намирал отговорите от различни курсове. Просто така се получава, че си близко до истината, но ако някой по-знаещ и по-можещ в бранша не те светне как стават нещата ще ти е нужно страшно много време да се ориентираш сам. А всички отлично знаем, че времето е най-важният ресурс и не трябва да го хабим безцелно в налучкване при положение, че някой вече знае и може да ни опъти. Аз например в момента пак съм на един онлайн курс по форекс и мога да кажа, че ми е много полезно и научавам доста нови неща по темата.
      Сам да тръгнеш да се обучаваш от нулата е все едно да почнеш да откриваш топлата вода от самото начало. Има някои основни
      положения, които можеш да погледнеш от курсове и уебинари, вместо да чакаш да се сблъскаш с тях в реалния пазар и да
      получиш доста удари, за да почнеш да избягваш определени ситуации или да се възползваш отдруги такива. Общо взето
      всички курсове и уебинари, в които съм участвал / само безплатни такива / проповядват на 90 % една и съща логика за влизане
      и излизане от позиция, така че ако посетиш един два курса, от третия вече надали ще научиш повече от пет - десет процента нови
      неща, които не си чувал вече. Независимо дали ще се обсъжда прайс екшън или някоя друга стратегия, всички безплатни курсове
      са почти на едно мнение как трябва да се пстъпва в определени ситуации на пазара. Не мисля, че в платените такива ще получиш
      някаква супер секретна информация, която ще ти даде огромно предимство пред останалите участници на пазара.
      Едно от най-полезните неща на уебинарите, в които съм участвал, беше че след теоретичната част лекторите правеха анализ на
      настоящата ситуазия на пазара и отваряха съответните сделки въз основа на този анализ. Следващата седмица уебинарът започваше
      със анализ на направените сделки, какво и как сме спечелили и защо тази или онази сделка е на минус. Друго такова нещо, което ми
      повлия в голяма степен беше това, което каза един от лекторите, че няма такова нещо като 'вечно печеливша' и 'вечно губеща'
      позиция. И го доказа със задържане на няколко 'губещи сделки' за по-дълъг период от време, от които накрая се получи профит.
      Та според мен няма кой знае какъв смисъл от платените курсове, почти всеки един брокер организира безплатни такива, от които
      можеш да получиш основата, и да си я надграждаш после индивидуално.
      Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
      Когато невежеството крещи, умът мълчи.
      Вашият мир и спокойствие струват повече.
      Одобрена

Печелете пари, без да напускате дома си.

13. Следните 9 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

ontar (22-08-2023), Нерегистриран (7), kypa (04-01-2024)

14. 22-08-2023 17:46 #17 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Съвсем пресни са ми впечатленията от един онлайн курс, който се провежда в две части и първата е напълно безплатна. Втората част вероятно ще е точно в стила за който ти говориш - представяне на интересни стратегии, търгуване с тях, анализиране преди и след сделка и други подобни тактики. Неприятното е, че не ми е по джоба да си платя за подобно обучение. Първата част е изцяло теория и в това отношение мога спокойно да кажа, че всичко знам и най-важното - разбирам! Имам предвид, че не само научих отлично терминологията, но мога да се ориентирам практически за какво става дума. Например знам какво е "тренд" и когато погледна графиката на който и да е финансов инструмент веднага се ориентирам има ли тренд и в коя посока е. Отделно с нужните осцилатори мога да измеря кога даден тренд губи сила, което също е важен момент в трейдинга. Но както обича да натъртва преподавателят теорията няма тежестта на практиката, която е в пъти по-важната част от форекса. Съвсем логично практическите знания се получават срещу заплащане. Това обаче пак не е гаранция, че човек може да стане добър т.е. печеливш трейдър. Основната причина не е в липсата на основни личностни качества като търпение и дисциплина, защото при силно желание те могат да бъдат развити. Дори за себе си мога да спомена, че съм бил в казармата и там наистина придобих дисциплина, която моите родители, учители и приятели за години не можаха да възпитат в мен. Просто в този живот има места и подходящи начини човек да разбере, че на практика "няма невъзможни неща". Значи научих брилянтно теорията на валутната търговия и натрупах вече доста практика през последните месеци и години. Това обаче не ми помага да стана печеливш трейдър за съжаление! Ама никак не ми помага и на моменти е много подтискащо и дори отчайващо. Вече поне знам какъв е големия проблем при мене - това е как възприемам форекса (ясно че е твърде погрешно) и неспособността ми да пренастроя мозъка си да мисли във вероятности а не схематично (както е правил десетки години).

Одобрена

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

15. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (8), kypa (04-01-2024)

16. 22-08-2023 21:48 #18 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Безплатно няма, особено що се касае до обучителен курс, чиято цел е да те научи да трейдваш. А такива курсове са скъпи.Развеждат те из финансовите инструменти и пак няма гаранция, че ние като хора сме разбрали за какво иде реч.

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

17. Следните 10 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

ontar (24-08-2023), Нерегистриран (8), kypa (04-01-2024)

18. 24-08-2023 14:23 #19 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      Безплатно няма, особено що се касае до обучителен курс, чиято цел е да те научи да трейдваш. А такива курсове са скъпи.Развеждат те из финансовите инструменти и пак няма гаранция, че ние като хора сме разбрали за какво иде реч.
      Аз не съм много сигурен, че с подобни курсове човек може да се научи да търгува на валутния пазар. Няма значение дали въпросните курсове са безплатни или платени, дали се провеждат онлайн или присъствено. Това е мое мнение разбира се, но смея да твърдя, че самите организатори на подобни обучения не целят да създават завършени трейдъри. Самите преподаватели почти в прав текст казват по време на лекциите, че от този курс човек няма как да се научи да търгува или да стане успешен трейдър. Основната цел е да се запознае с тази много рядко срещната и специфична професия и то съвсем повърхностно, но достатъчно за да прецени дали това би представлявало интерес за него. Имам предвид, че ако човек от малкото предложена информация и факти за форекса хареса как се движи този процес то може да намери време и да положи нужните услилия да научи повече. Това пак не е гаранция, че ще стане добър трейдър, защото навлизайки по-надълбоко материята може да се окаже, че не се правя добре. Отделно на много хора не им харесва този принцип, че за да спечелят пари трябва да рискуват свои собствени средства и то без пълна гаранция за успех.Това винаги е много стресиращо когато го разбереш и предполагам, че само хора с много излишни пари не би им пукало, но пък те едва ли им е до форекс, защото са прекалено заети да се наслаждават на живота. Аз от моята гледан точка мога да кажа, че валутната търговия е всичко друго, но не збаваление и не случайно последния ми ментор натърти колко скучна работа е трейдинга. На практика дори когато печелиш ти нямаш време да се радваш, защото знаеш, че предстои неизбежна загуба, което винаги е много неприятно и аз поне така и не свикнах с това отрицателно очакване. Така че ако си забелязал малкото брокери, които провеждат обучения на първо място държат да привлекат своите ученици като реални клиенти. Аз иначе вече нямам нужда от подобни теоретични курсове, защото смея да твърдя, че назубках теорията. Може да се каже, че имам и много практика, но ми липсва нещо, което трудно ще си го набавя, защото е прекалено скъпо. В смисъл, че трябва да си платя за индивидуално менторство за да може в критичните ситуации до мене да има човек от бранша врял и кипял и да ми каже триковете и тънкостите, които все ми убягват колкото и да се опитвам сам да ги налучкам. Има неща от кухнята на форекса, които ги няма нито в курсовете нито в сайтовете за видео споделяне. През живота си човек се учи непрекъснато и аз не съм изключение и овладях какви ли не неща. Някои дори ми бяха крайно неприятни (като това да готвя например), но с правилното подбутване от подходящите хора се справям. Лошото е, че стигнах до тази точка на замръзване във форекса и ако не се бръкна с няколко бона за ментор и то добър няма да мога сам да помръдна. Нямам ги тези пари и перспективата не ми показва такава възможност. Ако пък по някаква случайност ги имах дали нямаше да се самозаблудя, че мога сам да намеря разковничето на печелившата валутна търговия?

Одобрена

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

19. Следните 8 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (7), kypa (04-01-2024)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 24-08-2023 20:46 #20 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      И в крайна сметка какво се получава, че до момента всички ,които сме писали отричаме тези безплатни курсове и обучения, които се предлагат навсякъде било то в интернет или на живо. Да, извода какъв е? Че не си струва да си губим времето с такива глупости, в край на сметка по-добрият вариант е човек да се е поразрови на седне и да намери материали да отдели време да се по занимава по-дълго с графики и гледане на пазара ,за да може сам да си извади изводите и да си направи собствена стратегия ,която да му върши работа. Да ,няма лошо да отидеш на такъв курс .Ако си в самото начало, за да ти обяснят някакви основни правила за които не е нужно да отделяш чак толкова време като това да разбереш що е пипс , мъни мениджмънт и разни други такива, ако чак толкова не му се чете. А иначе ако се замислим логично кой ще седне да ти обяснява как да печелиш от форекса или да те учи? Освен ако не е твой човек и да си платиш за това нещо. И въпреки всичко трябва да си се занимавал достатъчно години ,за да знаеш и да можеш да отсееш кой разбира и кой не и кой би ти дал добра стратегия и насоки в пазара. За мен Специално е така но ако някой е на друго мнение може да си ходи и да си се обучава колкото иска и както прецени с такива курсове и семинари .При добро желание може да се потърсят в нета -предлагат се достатъчно такива и то даже безплатни Но както казах в предишен пост си мисля че всичко това се прави с цел реклама на брокера който го организира така че да си преценяват новите какво и как ще се случва

Одобрена

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

22. Следните 11 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

minkov (24-08-2023), Нерегистриран (9), kypa (04-01-2024)

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 5 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Обучение за Форекс   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти