privelege,
Примерно ако инвестирам пари при теб, има ли някаква гаранция за парите ми един вид защитена ли е инвестицията ми и каква доходност може да гарантираш
privelege,
Примерно ако инвестирам пари при теб, има ли някаква гаранция за парите ми един вид защитена ли е инвестицията ми и каква доходност може да гарантираш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че, той вече даде отговор на въпроса ти. Да правиш мониторинг нонстоп, и ако салдото ти падне с 20% да си изтеглиш инвестицията!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
privelege (11-10-2011)
А добре, това е убягнало от полезрението ми. Ще си помисля малко и ако тая вечер тия търти- нашите футболисти вкарат поне един гол ще хвана някой лев печалбичка и мога да реша я инвестирам![]()
Съжалявам, ак оне пиша в правилната тема, че гледма малко е позамряла. Аз така и не успях да разбера каква е минималната сума за този 30% депозит. Имам настрани едни 50 и нещо долара в MB и смятам с тях да се пробвам при някой брокер, че вече не ми се занимава с демотаНа чат-съпорта днес Алексейчо ми каза, че няма минимална изисквана сума за депозит, за да се класираш за бонуса, но в сайта гледам пише друго:
https://instaforex.com/bg/forex_bonus.php
Няма минимална изискуема сума за 30% бонус. Всъщност, брокерът предлага 2 вида бонуси - 30% при депозит и бонус за "Добре Дошли", при който трябва да депозираш минимум $100.Съжалявам, ак оне пиша в правилната тема, че гледма малко е позамряла. Аз така и не успях да разбера каква е минималната сума за този 30% депозит. Имам настрани едни 50 и нещо долара в MB и смятам с тях да се пробвам при някой брокер, че вече не ми се занимава с демотаНа чат-съпорта днес Алексейчо ми каза, че няма минимална изисквана сума за депозит, за да се класираш за бонуса, но в сайта гледам пише друго:
https://instaforex.com/bg/forex_bonus.php
Да не откривам нова тема, един въпрос: Ако някой е запознат с тази нова опция на инстата, нека сподели.
"За ForexCopy
В ForexCopy система, можете веднага да следват стратегии за успешни търговци, следи онлайн историята на тяхната търговия, все още без да инвестират пари в техните проекти. Системата не изисква инвестиции в дялово участие проекти и осигурява моментално изпълнение на на копираните поръчки, абонамент за избрани валутни двойки и други финансови инструменти, и дава възможност за коригиране на съотношението на копиране. Тази услуга е една уникална оферта на Форекс. InstaForex Компанията се радва да бъде първият в света, която представи тази новаторска услуга на своите клиенти.
Последовател или търговеца
Вие сте свободни да избират дали да се регистрират в ForexCopy като последовател, или като търговец, това дава определени възможности:
Ако се регистрирате като ForexCopy последовател, можете веднага да копирате сделките на успешни трейдъри, които виждате на мониторинга страница.
Ако се регистрирате като ForexCopy Trader, можете да получите вашия дял на печалба от много, търговията или всички успешни сделки, както и от дневните абонаменти, в случай, че бъде избран.
Регистрация в ForexCopy система като последовател ви дава възможност да копирате сделки на търговците, включени в мониторинга. Можете да копирате определени валутни двойки от избраните Търговците с различна копие съотношение. Вие сте този, за да изберете кога, кой, колко и какво да копирате."
Влиза се през кабинета на трейдера. Предполагам нещо като ПАММ системата, или като зулуто. Но все пак?
Превода е механичен.
Да, GeorgiRR, системата е подобна на ZuluTrade. Следиш успешните трейдъри и копираш сделките им. Естествено, трябва да заплатиш определена сума за това, която се регламентира от трейдърите. Може да избереш няколко трейдъра, чиито сделки да копираш, като съотношението на копираните сделки може да се променя в зависимост от нуждите и капитала, с който разполагаш. Може да ограничиш сделките на ден, да избереш конкретна валутна двойка и др.
privelege, Като по-нахален още един въпрос.
Може ли да си кача сметката на МТ5? Ще има ли проблем. Не че съм се засилил. Знам ли?
За съжаление сметки, към които е кредитиран бонус, не могат да се включат към тази система.
Неможе да има две хубави неща това е закономерноста има ли хубаво трябва да има и лошо/ По- добре 2 напред 1 назад.