Дали има жени майсторки , които да правят вътрешни ремонти - много ми е чудно![]()
Дали има жени майсторки , които да правят вътрешни ремонти - много ми е чудно![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
........... Срещу животинката нямам нищо против, макар и да не ям нищо от нея, но първото и третото за са пълно унищожение ...
До тук, колкото съм бил принуден да ползвам някакъв външен изпълнител, даже не майстор, а да речем производител на дограма или щори, толкова пъти съм брал ядове ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
INedelchev (26-03-2014)
еми не съм много съгласен тука човек може да научи много неща да но няма да е кой знае колко добър в тях просто ще може да ги прави друго си е да си специализиран в едно нещо и да си факир в него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
циганина защото ще те украде
козата защото ще ти упасе градината
майстора - защото ще ти усе*е работата
----------
да има жени майсторки,
чувал съм за добри в шпакловането и боядисването - не се шегувам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (26-03-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
да не ,,шпакловат,, докато са сами в банятачувал съм за добри в шпаклованетоаз не съм попадал на жена майсторка до сега
аз за ремонта ще го направя но за чистенето след мен,
жална ти майка
Миналата седмица ходих да ударя едно рамо на тъщатасмяна на дограма, обръщане на прозорци, боядисване
ремонта трая 2 дни - чистенето 4![]()
Ей това най-много ми тежи при ремонт - мръсотията ...
Задължително след всяка операция изчиствам и оправям преди да продължа със следващото, че после става вече неуправляем процеса ...
Вярно, че се губи малко повече време така, но определено ми е по-комфортно ...![]()
При мен е на обратноЕй това най-много ми тежи при ремонт - мръсотията ...
Задължително след всяка операция изчиствам и оправям преди да продължа със следващото, че после става вече неуправляем процеса ...
Вярно, че се губи малко повече време така, но определено ми е по-комфортно ...цапам на ред, въпроса е майсторлъка да върви.
Чистя само ако мръсотията започне вече да пречи на работния процес![]()