" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Чат пат покрай новините няма шишове, които обират стоповете![]()
Но и аз по принцип не ги търгувам новините.
Ако съм отворил позиция преди новините и съм на + затварям 1/2 и на другата 1/2 местя стопа на ВЕ и каквото стане
А ако не съм на + се моля да не ми удари стопа![]()
![]()
![]()
Има ли новини гледам мене да ме няма, ...
Иначе и аз по сходен начин процедирам, ... ако ме завари буря на нивата ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (22-03-2014)
30 минути е доста. Намали на 15-на. Често 30минути по-рано може да се формира доста добър сигнал и когато е по тренда, новината да го ускори много добре и да се направи стабилен профит![]()
L1914 (22-03-2014)
Не сме пъзльовци, а сме умни хора![]()
.................................................. .............................
100 ти новини търгуваш ли ?
Олег предполагам че ти не търгуваш новини?![]()
Аз не търгувам новини целенасоче, търгувам само по барове и не ме интересува ни най-малко какво седи зад тях. И въпроса е че когато съм на позиция новините не ми пречат изобщо каквито и да са, волатилността която създават така или иначе е отчетена в плана, но когато при някои двойки спреда скача прекалено много няма как да оцелея ако се случи да съм около или малко под нулата в този момент.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (22-03-2014)
И аз не търгувам на новините. Но ако се формира сигнал 20-30минути преди това и е добър, то е по-добре да се вземе. А и от всичките новини, тези които правят шишове са лихвените и НФП-то. При останалите, доста рядко има шишове и в двете посоки.
L1914 (22-03-2014)
Значи почти същото въпреки по-ниския фрейм, като се замисля новини има доста и ги има в историята също, те са част от сигналите реално. Наживо проблемите със спред и слипидж са сведени до абсолютен минимум, примерно 1-2 пъти в месеца да се случи някакво леко разминава, което да ми струва 5-10 пипса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.