Пазарът НЕ Е само форекс !Системата няма нужда за донастройване, има моменти в които пазара дава повече и такива, в които не дава. Системата няма нищо общо с това и каквато и да бъде това не може да бъде избегнато. Абсолютно всеки трейдър има и силни и не толкова силни месеци, а в случая щом волатилността на еврото примерно е най-ниската за цялата история назад това абсолютно спокойно се нарича слаб пазар. Каква ще е тая система, която ще изфабрикува пипсове, които не съществуват?
Форексът, колкото и да не ви се вярва, НЕ Е само евро/долар !
Евро/долар, може би също толкова нереално изглеждащо, НЕ Е единственият инструмент за търгуване.
Emil Enchev (21-03-2014), L1914 (21-03-2014), kmv (21-03-2014)
То днеска не беше особено епичен ден ,но даде възможност ..... а вече който е успял да вземем е взел![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Който взел да са му честити пиповете
Аз днес отделих преди обяд около 2 часа за форекс и след обяд още толкова и приключих за днес
Все пак е петък и трябва да се отпразнувя деня на майстора .......![]()
![]()
Днес е Уичинг Дей и още вчера писах, че с екшъна през тази седмица вероятно са се изтъргували нещата вече. Така, че днес си беше напълно очаквано деня да е такъв.
А и все пак Дакса формира не малки движения.
Аз взех малко , но все пак поддържаме форма ... чакаме големия удар![]()
![]()
![]()
![]()
Пък и дето викате петък ..... чак другата седмица ще очаквам и аз да има тъй раздвижване![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Олег къде ги следиш тези празници? и къде си го писал вчера?
аз на моя календар който следя не е отразен този праник
и още ме е яд че спря да пишеш в темата ти за сетъпитеимаше доста полезни неща от твоя страна
![]()
Не е празник.
http://www.investopedia.com/terms/q/...lewitching.asp
И не е само в един ден
А темата за сетъпите я направих за обмен на идеи, а такова нещо не се получи.
L1914 (21-03-2014)
Давам за пример еврото, паунда е същата работа, положението с други двойки е подобно. И не се иска много интелект за да се досети човек, че това са валутите предлагащи нисък спред. Пазара може да предлага и други възможности, но точно ти където търгуваш на 5мин трябва да знаеш защо не може да се търгува каквото ти хрумне![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.