Изкуствено ги държат високи цените на слънчевките, не че толкова технологично са толкова скъпи, като производство ...
Играят си игричките Акулетата ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
masta (23-03-2014)
Не навсякъде а в планината и по морето там където има най много турбини и най много вятър.
Ти просто не искаш да разбереш какво ти казваме а аз ще ставам от компа!
Времето е чудесно за разходка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не са евтини изобщопо-точно - не са толкоз скъпи обаче КПД-то им спрямо вложените разходи не е толкоз голямо колкот на другите
е, има си и изкуствено завишаване де, особено тука, то ясно
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Логично е да се монтират ветрогенератори на места с най-голям процент ветровити дни, .... преди това и проучване се прави по принцип в тази посока ...
Това, което аз казвам е, че вятър и мъгла на едно място не виреят - това разбираш ли го, учи се по метеорология ...
А щом няма мъгла - там вече знаеш и сам ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
туй са заключения от псевдолегитимни организации които се ползват предимно за политически дебати брянема ко да се задълбочавате дали е тъй или не
със сигурност нито едното становище не е абсолютно вярно и пълно
![]()
![]()
![]()
Ма срамота е Куре, ... по толкоз елементарни начини да се опитват да ни промиват мозъците ...
Обидно е някак ...
За 6-7 години цените на панелите вече са паднали повече от два пъти ...................
.....................
ем не знаммоя не е промит
прочел съм кот са написали, прочел съм и кой и във връзка с ко са го написали - направил съм извод, че не требе много голямо доверие да им се дава - и продължаваме нататък
![]()
То кой иска да вземе панел бе , те да имат още 5 години животец![]()
![]()
![]()
То който живее у таквоз треби реално да се замисли за палатка![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.