хануман, ти родом от България ли си? ррррррррррррррррррррррррр рррррр
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (23-03-2014)
Не съм длъжна да харесвам Вожда Путин. Не съм длъжна да одобрявам, да харесвам или да се възхищавам на амбициите му и на действията му.
Путин е диктатор, в името на когото руснак е убил руснака. Освен това аз гледам на нещата и като жена (вдовица) и майка, и прекрасно знам как се чувства днес тази бременна жена, току що загубила съпруга си и бащата на децата си. Но дори и да не беше руснак, а украинец или татарин, какво?! Променя ли се фактът на убийството в мирно време?! Мъжете служат в армията в мирно време, за да изхранват семействата си. Какво друго може да се каже? Нека някой опровергае факта на братоубийството! Ако може!
Последна редакция от ivaceda : 23-03-2014 на 02:19
абе говори си.. отдавна забелязах че мнението на другите не е от значение за теб, а мнението ми е че използването на 'некролога' на младежа за да изразиш антипатията си към каквото и да било е грозноНе съм длъжна да харесвам Вожда Путин. Не съм длъжна да одобрявам, да харесвам или да се възхищавам на амбициите му и на действията му.
Путин е диктатор, в името на когото руснак е убил руснака. Освен това аз гледам на нещата и като жена (вдовица) и майка, и прекрасно знам как се чувства днес тази бременна жена, току що загубила съпруга си и бащата на децата си. Но дори и да не беше руснак, а украинец или татарин, какво?! Променя ли се факта на убийството в мирно време?! Мъжете служат в армията в мирно време, за да изхранват семействата си. Какво друго може да се каже? Нека някой опровергае факта на братоубийството! Ако може!![]()
Грозна е единствено твоята мнителност. Господ да ти я прощава.
Може и да не съм разбрал какво имаш предвид,но не мога да я виня.Аз недолюбвам ЕС и са ми смешни санкциите и действията които предприемат срещу Путин и не го крия,но това не значи че одобрявам действията му,не знам каква е истината ,казват че историята се пише от победителите,но премълчават истината от кого се пише и наистина в тази дезинформация не мога да преценя самите жители на крим какво искат,руските медии казват едно западните друго българските според зависи на коя партия интересите обслужват.Но така или иначе военни действия на никого не са необходими,освен на производителите на оръжие,и не би трябвало да се стига до тях.
masta (23-03-2014)
Това, последното, което си казал, е най-важното!Може и да не съм разбрал какво имаш предвид,но не мога да я виня.Аз недолюбвам ЕС и са ми смешни санкциите и действията които предприемат срещу Путин и не го крия,но това не значи че одобрявам действията му,не знам каква е истината ,казват че историята се пише от победителите,но премълчават истината от кого се пише и наистина в тази дезинформация не мога да преценя самите жители на крим какво искат,руските медии казват едно западните друго българските според зависи на коя партия интересите обслужват.Но така или иначе военни действия на никого не са необходими,освен на производителите на оръжие,и не би трябвало да се стига до тях.
Може би ще бъде интересно да се видят оригиналните материали за случилото се.
Съобщението за убийството и молбата на Министерството на Отбраната на Украйна за дарения в подкрепа на семейството на загиналия: http://www.unian.net/politics/898704...porschika.html
Погребението: http://www.unian.net/society/899516-...-kokurina.html
hanuman (23-03-2014)
резонно! аз съм заклет пацифист и напълно споделям вижданията ти по поставените въпросиМоже и да не съм разбрал какво имаш предвид,но не мога да я виня.Аз недолюбвам ЕС и са ми смешни санкциите и действията които предприемат срещу Путин и не го крия,но това не значи че одобрявам действията му,не знам каква е истината ,казват че историята се пише от победителите,но премълчават истината от кого се пише и наистина в тази дезинформация не мога да преценя самите жители на крим какво искат,руските медии казват едно западните друго българските според зависи на коя партия интересите обслужват.Но така или иначе военни действия на никого не са необходими,освен на производителите на оръжие,и не би трябвало да се стига до тях.а що се отнася до медиите... само за да се получи парадоксален момент в поста ми : абе смъртната присъда трябва да е вариант
![]()
![]()
нормалният човек би се засрамил и би се извинил, а ти... нападение към враго![]()
![]()
елементарна и както винаги посредствена
hanuman (23-03-2014)
Всъщност ти си този, който би трябвало да се засрами и извини. Не че го очаквам де. Тапигьозлука ти отдавна съм го преценила, че е непобедим.