Стиснете си ръцете и лягайте да спите,аз самия ще лягам,имам чувството че се сблъскаха мненията ви защото много си приличате във възмущението от това което става и реакциите към него,в крайна сметка и двамата търсите доброто и мира.Лека нощ колеги.![]()
Стиснете си ръцете и лягайте да спите,аз самия ще лягам,имам чувството че се сблъскаха мненията ви защото много си приличате във възмущението от това което става и реакциите към него,в крайна сметка и двамата търсите доброто и мира.Лека нощ колеги.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
aз никога няма да си позволя да ползвам 'некролог' на когото и да било за да показвам ненавист/омраза/неодобрение/антипатия/симпатия или каквото и да било освен предвиденото от некролога
би ли обяснила за какво по-точно да се засрамя и извиня, защото единственото за което се сещам е да се засрамя че все още поддържам видимо безмислен разговор, и да се извиня на останалите читатели от форумазасрамих се и моля за извинение
лека му пръст на момчето и дано няма повече жертви
много си прав за възмущението ми, и мисля че доста ясно го изразихспокойна нощ
Последна редакция от mck : 23-03-2014 на 03:03
Лека нощ, Hanuman. Утешително е да виждаш, че има и благородни мъже - българи.
----------
aз никога няма да си позволя да ползвам 'некролог' на когото и да било за да показвам ненавист/омраза/неодобрение/антипатия/симпатия или каквото и да било освен предвиденото от некролога
би ли обяснила за какво по-точно да се засрамя и извиня, защото единственото за което се сещам е да се засрамя че все още поддържам видимо безмислен разговор, и да се извиня на останалите читатели от форумазасрамих се и моля за извинение
лека му пръст на момчето и дано няма повече жертви
Твърде си многословен. Аз бих употребила една единствена дума - ГНЯВ! Силен гняв срещу самозабравилия се диктатор, по чиято заповед е загинал този млад мъж.
Това не е некролог. Аз не съм негова близка, нито колежка. Това е съобщаване на факта на едно възмутително убийство, пречупен през взрива на негодуванието, което изпитвам.
Много е жалко, че не си го проумял. Но за да го проумееш, трябва да притежаваш по-изострена чувствителност и интелигентност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така като гледам си положила старания да форматираш текста, което само по себе си говори за себе сиЛека нощ, Hanuman. Утешително е да виждаш, че има и благородни мъже - българи.
----------
Твърде си многословен. Аз бих употребила една единствена дума - ГНЯВ! Силен гняв срещу самозабравилия се диктатор, по чиято заповед е загинал този млад мъж.
Това не е некролог. Аз не съм негова близка, нито колежка. Това е съобщаване на факта на едно възмутително убийство, пречупен през взрива на негодуванието, което изпитвам.
Много е жалко, че не си го проумял. Но за да го проумееш, трябва да притежаваш по-изострена чувствителност и интелигентност.а и използваните от мен шашави кавички бяха целенасочени
за пореден път опитът ти да излезеш от ситуацията бе ... бих го определил и аз с една дума, жалък
и понеже вече се засрамих![]()
спокойна нощ и на теб
зае*би
ето да се наслаждаваш на гениалното си и ГНЯВНО творение
Ашколсун, Путлер, Машалла!
Сергей Викторович Кокурин, роден 1978 година,
руснак по националност и прапоршчик от Украинската армия,
убит на 18 март при изпълнение на служебния си дълг по време окупаторския щурм
на Главното управление за военно-топографично и навигационно осигуряване
на Украинските Въоръжени сили в т. Симферопол.
Прапорщик Кокурин е давал наряд на наблюдателната кула по време на щурма.
Оставил вдовица, малък син, за два месеца не дочакал раждането на второто си дете.
Бог да Пази Русия и Путлер!
Благодаря,че си го постнал отново. А иначе заради безсмислената престрелка с теб точно това щеше да се загуби.
Нещо, което не трябва да се случва - баш заради твойта дребна злобна душичка.
Аз искам повече колеги да видя какви са ги натворили войските на великия Вожд.
Щото тук нашите медии твърдят, че Крим бил взет без нито един изстрел.
Съобщението на Дмитрий Тымчук във Фейсбук
На 19 март военни от руските специални части са открили огън по време на щурма на фотограметричния център на Въоръжените сили на Украйна в гр. Симферопол.
По данни на "информационната съпротива" щурмът срещу украинската военна част в Симферопол е бил проведен от руски специални части и т. нар. самоотбрана на Крим с подкрепата на милицията, която е отцепила района на операцията. В резултат е загинал един украински военнослужещ, а двама са тежко ранени. На мястото на събитията са присъствали представители на Федералната Служба за Безопасност на Русия в цивилно облекло. Това е съобщил Ръководителят на центъра за военнополитически изследвания Дмитрий Tымчук във Facebook :
https://www.facebook.com/dmitry.tymc...?stream_ref=10
Съобщението за убийството и молбата на Министерството на Отбраната на Украйна за дарения в подкрепа на семейството на загиналия: http://www.unian.net/politics/898704...porschika.html
Погребението: http://www.unian.net/society/899516-...-kokurina.html
Лека му пръст на младия човек.
И дано близките му намерят кураж да продължат живота си - няма да им е леко.
Последна редакция от ivaceda : 23-03-2014 на 09:38
Леле като гледам даскалката по руски се изявява като украински ултрас вече.
Гледахте ли филма на Елена Йончева по тв7 за Украйна, от показаното, след като се види, едва ли у някой ще остане съмнение, четова си е въоръжен преврат, което направиха майданци.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ем то до голяма степен е таквоз всъщностама не са те единствените бандити у ситуацията
само че по тв7 точно според мен поне не може да се очаква много да се говори за другите бандити в момента
![]()
masta (23-03-2014)
Резервите ти към телевизията са си едно, а Елена Йончева си остана в общи линии единствения наш международник журналист, при всички случаи филма си заслужава да се види- снимала е как са обучавали митингуващите, интервю с един от лидерите на десните отряди- под негово командване 4 хиляди глави въоръжени, много интервюта има с майданци- а изводите всеки да си ги прави тя мнение не налага.
Плюс интервюта с няколко техни журналисти.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (23-03-2014)
ем аз съм съгласен принципно, че тъй стоят работитеидеята мойта е, че Януйкович и хайката му от другата страна не са по-убавци от тез, а туй е вероятно да не се каже в случая
не че ги оправдавам онез или че си мисля, че Ленчето лъже
![]()
Киев ще съди Москва за присвоена собственост след анексирането на Крим
Национализацията на украинска собственост след анексирането на полуостров Крим и присъединяването му към Русия нанася на Украйна щети за стотици милиарди долари, заяви премиерът на Украйна Арсений Яценюк пред журналисти след завръщането си от Брюксел, където в петък подписа политическото споразумение за асоциирането на Киев към Евросъюза.
По думите му в момента се водят сериозен разговор относно финансовата отговорност на Русия за случилите се събития в Крим и предстои Киев да се обърне към международен съд с претенциите си.
Намерението за съд на Русия идва след като в петък руските лидери Владимир Путин и Дмитрий Медведев изчислиха, че Украйна трябва да върне на Москва 11 млрд. долара, които е получила авансово през отстъпка в цената на газа заради оставането на Черноморския флот в Крим след 2017 г.
Според Яценюк, с действията си относно Крим Руската федерация е извършила въоръжен грабеж над Украйна, национализирайки десетки обекти държавна собственост на Украйна.
Още на 6 март ръководството на автономната република Крим обяви намерението си национализира украинска собственост. На 10 март властите в Крим обявиха, че смятат за национализират военно-морския флот на Украйна там, а на 19 март след подписването на договора за присъединяване към Русия бяха национализирани украинските курорти, припомня Ройтерс.