Ива, искам само да ти напомня, че ГДР беше де факто и де юре окупирана от съветските войски и ако Горби не беше направил това, което направи, може би процеса на обединение на Германия щеше да бъде значително по-мъчителен от обединението на руския Крим с Русия. За каква окупация на Крим, по дяволите, говориш!?

Ще ме прощаваш, но има някакво странно преплитане на отношението ти към Путин и възстановяването на историческата справедливост. Правото на руския народ да живее в страната си, разпокъсана от разни комунистически диктатори, няма нищо общо с поведението на сегашния диктатор в Москва, който просто умело използва ситуацията, за да се закрепи още повече на "трона".
Като доказателство на това - ето едно от току що получените писма от моите приятели в Русия - човек, който е с две висши образования и работи от 10 г. в една голяма руска банка. Естественно съм изтрил някои имена и фрази, които са по-персонални:
---------
Я искренне рад за М........! Не знаю, что у Вас показывают – но в Крыму было всеобщее ликование. Ведь там 96% людей таких как М....... Как горько было им все эти годы ездить к себе на Родину (в Россию) батрачить гасторбайтерами, так как на Украине жить не на что. А теперь их уровень жизни резко подниметься. А моральная сторона – ими не будут командовать нацисты-бандеровцы и смогут спокойно говорить по русски. А Запад то что обосрался – ведь Путин даже ни одного солдата не бросил в Крым. Там всё решили местные отряды самообороны + пару взводов русских морпехов, которые и так были в Севастополе. Про НАТО ты меня удивил – их вообще никто в России всерьёз не воспринимает, это же потешные войска (клоуны с автоматами) – неужели ты думаешь, что НАТО будет воевать с Россией? Никогда. А Киселёв просто теле болтун. Русские ещё автомат не достали, войска на Украину не ввели, а он про ядерное оружие болтает – дурак. На выборах в Крыму было много наблюдателей из Болгарии. А санкции Обама ввёл – это комедия. Включил в список Мизулину, она про Крым ни слова не сказала, но раньше выступала против педерастов, значит враг Америки! Тут все смеются над этими санкциями. Кстати основная часть недобитых бандеровцев после войны осела в Канаде. Представляю, как рады их потомки, что бандеровцы захватили власть на Украине. Обнимаю. С..........
--------
Искам също да напомня, че сегашната власт в Киев са последователи на бандеровците, които по времето на Втората световна война са воювали на страната на фашистка Германия и са, префразирам - клали украинския си народ така, както и Хитлер не го е клал....
В СССР навремето думата бандеровец беше синоним на свиреп убиец. Цялата пропаганда на западните медии, включително и българските не казва нищо за това, както и за това какви ги вършат същите тези бандеровци сега в Украйна. Ти, например знаеш ли какво правят те сега - вчера, днес, може би утре? Аз например знам - вчера са разбили поредния склад с оръжие, ограбили са банка и са нападнали завод за производство на водка...Много демократично нали!
Ето от този произвол се спасиха жителите на Крим и моята съученичка М......в частност, за която С..... пише в писмото си...

Нещата трябва да се гледат обективно.