Това вече е новина...Изключиха Русия от Г-8
Министърът на външните работи на Русия – Сергей Лавров, заяви, че никой не може да изгони когото и да било от Г-8, тъй като това е неформален клуб
Това вече е новина...Изключиха Русия от Г-8
Министърът на външните работи на Русия – Сергей Лавров, заяви, че никой не може да изгони когото и да било от Г-8, тъй като това е неформален клуб
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Франция все пак е била права, че ще стане така.ова вече е новина...Изключиха Русия от Г-8
Министърът на външните работи на Русия – Сергей Лавров, заяви, че никой не може да изгони когото и да било от Г-8, тъй като това е неформален клуб![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще видим, може пък въобще Русия да не се напъва да се включва там.Голяма работа - след 6 месеца отново ще я влючат......
Лавров твърди, че Русия не се напъва за Г-8, но на Путин ще му е неприятно. Едва ли е толкова маловажен този клуб, все пак това са срещи на най-големите, нациите, които управляват света. Студената война ще става все по-студена и от това светът няма да става по-уютно място за живот. За 20 години успяхме да повярвеме, че можем да живеем заедно в разбирателство на тази планета. Имперските амбиции на Путин унищожиха тази илюзия.
----------
Може и да не я включат. Омаловажаваш събитията, но Западът също ще втвърдява позицията си, не се съмнявай.
----------
Fitch понижи прогнозата си по рейтинга на руски банки и компании
Рейтинговата агенция Fitch понижи прогнозата си по рейтинга на 15 руски банки и 9 компании от "стабилна" до "негативна".
Банките са: Сбербанк Русия и дъщерните и структури, Външноикономическа банка, Глобексбанк, Связ-банк, Газпромбанк, Росбанк, Роселхозбанк, Росагролизинг, Делтакредит, Альфа Банк, както и клоновете в Русия на Ситибанк, Райфазенбанк, Нордеа банк, Креди Агрикол CIB.
От "стабилна" до "негативна" е понижена прогнозата по рейтинга на следните руски компании: Атоменергопром, Газпром, Газпром нефт, Граждански самолети Сухого, Лукойл, РЖД, Русгидро, ФСК ЕЕС, Федерална пасажерска компания. Според Fitch понижението "отразява потенциалното въздействие върху руските компании и банки на санкциите, наложени от САЩ и ЕС на Русия заради фактическото анексиране на Крим.
По-рано Fitch и друга голяма рейтингова агенция — Standard & Poor`s, понижиха прогнозата по дългосрочния рейтинг на Русия в национална и чуждестранна валута от "стабилна" на "негативна".
Fitch понижи и рейтинга на пет субекта в Русия - Москва, Санкт Петербург, Татарстан, Тюменска област и окръг Ханти-Мансийск. /БГНЕС /
Последна редакция от ivaceda : 25-03-2014 на 03:48
Западът мери всичко с двойни стандарти, мен това ме дразни най-много.
Когато в края на 20 век разрушаваха прекрасния европейски град Белград с дивашки бомбандировки, тогава никой дума не можеше да им каже против, нали така. Бил съм в Белград веднага след атаките и знам какво бяха направили американците там...Откъснаха исторически най-сръбската част на Сърбия, където има над 1200 църкви и манастири и я дадоха на рязаните "турци"-шиптарите, за да ги разрущават и да се гаврят с историята на братския ни сръбски народ. Тогава Западът беше "прав"...
Сега Русия е "крива", че си връща своя територия, населене със свое население, при това с емоцианолното желание на почти цялото население и то без бомбандировки над Киев...
Къде е Киро на кирия!? Ай сиктир този Запад, въпреки, че и аз живея в него....![]()
Е, извинявай, но мен пък ме дразни, че хем искаш да живееш на запад и да ползваш по някакъв начин благините на добре уреденото им общество, хем постоянно го критикуваш този запад.Западът мери всичко с двойни стандарти, мен това ме дразни най-много.
Когато в края на 20 век разрушаваха прекрасния европейски град Белград с дивашки бомбандировки, тогава никой дума не можеше да им каже против, нали така. Бил съм в Белград веднага след атаките и знам какво бяха направили американците там...Откъснаха исторически най-сръбската част на Сърбия, където има над 1200 църкви и манастири и я дадоха на рязаните "турци"-шиптарите, за да ги разрущават и да се гаврят с историята на братския ни сръбски народ. Тогава Западът беше "прав"...
Сега Русия е "крива", че си връща своя територия, населене със свое население, при това с емоцианолното желание на почти цялото население и то без бомбандировки над Киев...
Къде е Киро на кирия!? Ай сиктир този Запад, въпреки, че и аз живея в него....
Като е "ай сиктир този Запад", защо си там?
Защо не приложиш собствените си убеждения и спрямо самия себе си?
След като ти самият мериш нещата с двоен аршин, защо другите те дразнят? Не правят ли и те същото?
Пък в края на краищата те са си у дома, техният живот там е по презумпция, докато твоят е по избор.
Да не говорим, че доскоро наричаше Канада "своята втора родина" и декларираше колко много я обичаш.![]()
Последна редакция от ivaceda : 25-03-2014 на 11:39
И като дразни какво трябва да се направи, защо не прилагаш собствените си убеждения спрямо себе си, защо когато се държиш като даскалица и обвиняваш другите в неграмотност, когато ти допускаш грешки смвяташ че е нормално.Е, извинявай, но мен пък ме дразни, че хем искаш да живееш на запад и да ползваш по някакъв начин благините на добре уреденото им общество, хем постоянно го критикуваш този запад.
След като ти самият мериш нещата с двоен стандарт, защо другите те дразнят? Не правят ли и те същото?
Защо обиждаш като жена стояща на магистралата, пък имаш претенции за образована и ерудирана да пиша ли още.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Повярвай Ива, начинът по който живея аз в този Запад ми позволява да не съм в противоречие с разбиранията си за него. Пък и слава Богу страната, която съм избрал, не е ярък представител на двуличния Запад, защото Канада има умерена политика и не винаги се съгласява със САЩ, например..Е, извинявай, но мен пък ме дразни, че хем искаш да живееш на запад и да ползваш по някакъв начин благините на добре уреденото им общество, хем постоянно го критикуваш този запад.
След като ти самият мериш нещата с двоен стандарт, защо другите те дразнят? Не правят ли и те същото?
Това от една страна . От друга - то хубавото на Запада му е именно това, че можеш свободно да не споделяш и да изразяваш несъгласието си с действията на политиците и правителствата и за това никой няма да те разпне на кръст в полицията или ще те вкара в психодиспансер за лечение - така, както действат на Изток...
Така че ай сиктира си ми е на място и с право....![]()
Благодаря ти за откровението. То е най-ценното в твоя коментар.Повярвай Ива, начинът по който живея аз в този Запад ми позволява да не съм в противоречие с разбиранията си за него. Пък и слава Богу страната, която съм избрал, не е ярък представител на двуличния Запад, защото Канада има умерена политика и не винаги се съгласява със САЩ, например..
Това от една страна . От друга - то хубавото на Запада му е именно това, че можеш свободно да не споделяш и да изразяваш несъгласието си с действията на политиците и правителствата и за това никой няма да те разпне на кръст в полицията или ще те вкара в психодиспансер за лечение - така, както действат на Изток...
Така че ай сиктира си ми е на място и с право....
Да на изток действат точно така. Обявяват те за враг (на народа)или за ненормален, ако не мислиш като тълпата. Даже и тук във форума масата действа точно по този начин.
Щото ние сме си на Изток, каквото и да си приказваме.
Последна редакция от ivaceda : 25-03-2014 на 11:56