Ей на това му се вика интересен спомен.Теб бил ли те е петел? Мен - да. Цялата бях в синини - толкова силни птици са..,И мен ме е нападал петел, но точно когато се доближи го ритнах и избяга, късметлия съм бил.
![]()
Ей на това му се вика интересен спомен.Теб бил ли те е петел? Мен - да. Цялата бях в синини - толкова силни птици са..,И мен ме е нападал петел, но точно когато се доближи го ритнах и избяга, късметлия съм бил.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гъските са още по-опасни че са и големички.................................................. .................................................. .................................................. ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
но и в тавата са по-хубави от петела................................................................................... ...........
В петък Украйна изглежда по-близо до ЕС с подписването на политическия аспект на споразумение за асоцииране с ЕС на срещата на върха на ЕС в Брюксел. Това става на фона на ескалацията на напрежението между Москва и Запада заради Крим. От друга страна не се очертават решения на ЕС за икономически санкции към Русия.
Read more: http://europe.actualno.com/ES-ne-isk...#ixzz2wb2rqQge
Хммм, как ви изглежда това твърдение на фона на санкициите спрямо Русия?
нали все пак смне част от ЕС...
Reuters: Шестият най-богат руснак ще спечели строежа на българската част на "Южен поток"
Руският бизнесмен Гендаий Тимченко, който е един от засегнатите от санкциите на САЩ, ще бъде одобрен за изпълнител на българската част на проекта „Южен поток”. Това твърди в свой материал Reuters, позовавайки се на свои източници. Официално потвърждение от Министерския съвет няма.
Тимченко държи 63% в компанията „Стройтрансгаз”. Именно тя щяла да стане изпълнител на частта от „Южен поток” в страната ни, която възлиза на 3,5 млрд. евро.
Генадий Тимченко е шестият най-богат руснак според класацията Forbes. Заради наложените санкции от Белия дом, той вече е продал дела си в петролния гигант Gunvor – 43%. Тимченко е реагирал ден преди официалното налагане на сакнциите, което включва блокиране на активи и имущество на американска територия и под американска юрисдикция на някои руски политици и бизнесмени. Gunvor е четвъртият по големина търговец на петрол в света, като дневният оборот на компанията обхваща 2,1 млн. барела на ден.
В разгара на кризата в Украйна икономическият министър Драгомир Стойнев заяви, че преговорите за „Южен поток” се забавят, а не са спрени. Точно преди седмица стана ясно, че строежът на подводната част на „Южен поток” на практика започва през юни тази година с полагането на микротунелите. В България микротунелът, който ще извежда тръбата от Черно море на сушата, ще е разположен при Паша дере.
Вие пък от кокошка ли се страхувате![]()
![]()
преди време имаше един такъв петльо ,но за щастие остана без глава и отиде у теджерата
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
От къде се знае с такава сигурност, че тя ще стои южен поток?Тимченко държи 63% в компанията „Стройтрансгаз”. Именно тя щяла да стане изпълнител на частта от „Южен поток” в страната ни, която възлиза на 3,5 млрд. евро.
пак някаква подвеждаща информация.. Стойнев каза, че Южен поток ще се строи 100% от български компании..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Едва ли![]()
![]()
но кът че ли няма да толкоз сложна работата , все пак за една тръба става въпрос
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.