Аз си мисля това да не е игла в купа сено, че да изчезне безследно...
Уж имат мощни технологии за следене, радари, сателити, ала-бала... а не могат никаква следа да открият.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз доколкото знам и GPS имат.. няма как ей така да изчезне.. нещо на вътрешна работа намирисва малко.. колко ли е застраховката..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Те гпс -а си има един сигнал дето кът го прихванат и му слагат тапичкааз доколкото знам и GPS имат![]()
![]()
те и колите имат , но гледай как ги крадат .....
Не е като по филма за 60 секунди , а за 6 секунди![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Въпроса е дали наистина е изчезнал или се е разбил и просто не могат да го открият...Една хипотеза за въздействие на световните финансови пазари.
За мен невероятно доброто скриване на такъв мобилен обект буди доста безпокойство за нивото на технологичните познания на отвлеклите го. Защо им е нужен обект с тези характеристики? Какво е бъдещото му приложение предвид стандартното гражданско използване? Как може пак да се включи във въздушния трафик незабелязано? Кои летища приемат ежедневно такъв вид самолети?
Съответно при терористичен акт на голям авиотерминал как би се повлияла валутата на страната (и региона) . От там ползите за информираните...
Ако ви е интересно драснете два три реда..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако се е разбил все някой ще да го е видял , пък и за толкова време една част от тоя самолет не е намерена![]()
По-вероятно кът че ли е извънземните да са го отвлекли , отколкото да са е разбил![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
не знам защо никой не разтлежда варианта самолета да е разфасован от някой нелегален български изкупвач на скрап.. тоз сценарии също много вероятен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не е странно, че ползва тренажор в къщи, всички нормални пилоти имат и ползват такъв софтуер за тренинг ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Днеска стана ясно, че устройствата за проследяване (не е само 1 устройство, а доста) са били изключени умишнело. Демек да го отвлекли самолета.
Изключили кот могли, ма моторетките още бая време са му пърпоркали ...
За туй време мой да е на съвсем друго място от там дет го дирят ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров