Нищо не им казвам , за какво трябва да им казвам въобще нещо![]()
![]()
![]()
Те хората колкото по-малко знаят, толкоз по-добре ....че инък само главоболия![]()
Нищо не им казвам , за какво трябва да им казвам въобще нещо![]()
![]()
![]()
Те хората колкото по-малко знаят, толкоз по-добре ....че инък само главоболия![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
важно е ти да си добре и да има доход от форекса, пък кой каквото ще да мисли.................................................. .................................................. ........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (26-03-2014)
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нормално е хората да гледат и да се чудят , пък след туй да сумтят![]()
![]()
![]()
Но пак нищо като не знаят , то може да си предполагат и фантазират на воля![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Само да не те издадат , да звъннат на властите да те проверят , че ако си съмнителен в очите на другите ..![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ама то клюки навсякъде ва
те моите съседи също като твоите
С какво се занимавам що не работя ?
Чудя се как да взема да им обясня да не вземат да ме смятат за ЛУД![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аре да ви поздравя, анонимни милионери![]()
![]()
....................
Spekulanta (26-03-2014)
Е като почнахме с поздрави - искам и аз да ви поздравя с нещо по-крайно - само моля да не си срежите вените че ще ми тежи на съвеста
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз в работата като си цъкам също си трая, че да не ме мислят за кръшкач само и че си играя игрички![]()