"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
оххо лидето се завърнакъде се губиш толкова време
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре казано колежке и това е така и при мен периода в казармата се оказа основополагащ, до преди това се лутах в нищото
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
С какво пък положително ти е повлияла казармата,за мен беше една голяма простотия.ПО-добре да бях учил някъде и като искам да се науча на дисциплина да тренирам бойни изкуства примерно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ражда си се, а с времето само се дооформя,
Има находчиви хора, такива са по рождение, има мързеливи хора, и те са си такива по рождение, има си и родени манипултори![]()
Emil Enchev (25-03-2014)
Еми зависи какъв си билза мен не беше простотия , а там показваш характер и качества
----------
Не е баш така , понеже тези където се раждат и в семейстовто им всичко се поднася и ги карат с коли на училище до късна възраст свикват по този начин и от там изглеждат в очите на другите че са мързеливи , а те просто така са научени ( това се нарича култура)
Кое не е баш такаЕми зависи какъв си билза мен не беше простотия , а там показваш характер и качества
----------
Не е баш така , понеже тези където се раждат и в семейстовто им всичко се поднася и ги карат с коли на училище до късна възраст свикват по този начин и от там изглеждат в очите на другите че са мързеливи , а те просто така са научени ( това се нарича култура)
И защо смесваш стандарта на живот, с мързела![]()
Ето няколко изречения от нета по темата:
Хората се раждат еднакви и различни, някои са по-талантливи, други по-малко. Тези качества ги развива средата, обстоятелствата, случайността. Преминавайки през всякакви изпитания, всеки израства и изминава своя път.
Всички сме една уникална комбинация, неповторими сме, но в крайна сметка всички се стремим към едно и също нещо – щастие, развитие, себереализация."
----------
Стандарта на живот е пак някаква по-различна среда от останалата в която живееш и тя не е без значение. Какво означава мързел според теб? - не е ли някакъв вид разбиране което определя поведението на този човек
Да, завърнах се! От състезание в Мексико.. това беше най-дългата ми седмица в живота! И много неща ми се случиха, но се радвам, че се върнахЦяла седмица си починах от компютри, телефони...
![]()
По темата: съгласна съм , че всички сме уникална комбинация, но само до някаква степен.. доказано е, че в определена среда, действаме по сходен начин .. не случайно хората са казали - "С какъвто се събереш, такъв ставаш"
Новобранец (25-03-2014)