Миналия април паунд/йена за три дни беше направила около 1200 пипа
.................................................. .................................................. .....
Да май тогава беше , аз не помня , па и програмата е затворена вече![]()
![]()
![]()
но аз нали не играя там
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
то и сега убави движения има![]()
![]()
тез стотиците на мене поне не ми аресват толкоз, щот обикновено хващам бая малка част от тях
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То тогаз да влезеш с 1000 марджин , па гледай илядо пипоняка как влизат у сметката![]()
![]()
направо мож да претупаш
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
по-добре малка част от 100 пипа отколкото същата част от 50 пипа![]()
.................................................. ..........................
Аз пък паунд/йена много я уважавам тази двойка (евро/йена и тя добре се представя)
А аз евро/йената си я уважавам, паунд/йената въпреки че се преставя по-добре, просто не ми е толкова симпатична не знам.Аз пък паунд/йена много я уважавам тази двойка (евро/йена и тя добре се представя)Пък и спреда е доста по-висок.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато наистина знаеш за какво са ти 10 милиона, само тогава ще можеш да ги придобиеш![]()