Тогава не би трябвало да има никакъв проблем , че то новина може да има по всяко време и не сме длъжни да се съобразяваме с тях ние техничарите. То тогава се обезмисля техническия анализ![]()
Тогава не би трябвало да има никакъв проблем , че то новина може да има по всяко време и не сме длъжни да се съобразяваме с тях ние техничарите. То тогава се обезмисля техническия анализ![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Плашиш се от новини ли ? те какво влияние оказват върху графиките ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми не знам какво влиание , по някой път нагоре , по някой път надоле, по някой път и в двете посоки
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Колега, един ден аз ще определям как да се движат цените на пазара и няма да се съобразяваш с новините![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми супер ще се получи , тамън ще ми хвърляш по някой чакалък и на мен и аз спечеля нещо![]()
Аз баш не се плаша от новините , а от спекулациите![]()
![]()
и баш от ония с големите пари , дето правят вакум на малките сумички
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
много бързо се развива ситуацията през новинарските емисииили требе много миниатюрни графики да се гледат или требе да сме далече от кАмпютъра или поне с гръб към него
![]()
![]()
Ама какви движения е имало , тъй по 300 пипоня на ден![]()
![]()
![]()
много сладки
Има един път тъй за един ден при йената можеше да сложиш спокойно още една 0 към сметката![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.