Дай адреса поне на един![]()
че да се сприятелим тъй по тъмно
![]()
![]()
![]()
Дай адреса поне на един![]()
че да се сприятелим тъй по тъмно
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Обикаляш по Бояна и Драгалевци...ще намериш доста повече от един.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"В родната ни България с пари можеш да си купиш всичко особено съдбата на обикновеният човек."
Това ми направи впечатление , но то май не е валидно само за България .
И ние влезнахме в матрицата .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е не е само тука това...тия черти са характерни за всички в Източна Европа...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
алчността е да искаш да притежаваш повече , с цел да подсигуриш съществуването си и това на потомството си
По биологичен закон всички са алчни , няма такъв който да не е алчен, има разлика само в степента на алчност и в това каква цена си готов да платиш за да постигнеш нещата
Е добре кой на мен ще ми определи кое е повече и кое по-млако ! как така някой ще ми налага рамкаможе би алчност е да искаш толкова много или до такава степен , че да си навредиш
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Всеки може да те сложи в рамка , гледай примерно и тука може да те резнат, пък може и на по късен етап ...па може някоя голяма акула![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
В този тип акули не вярвама за рамка може, ако някой ме хареса и ми сложи снимката в рамка
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Само съ надявай да не е някой спихопат![]()
![]()
че нещо доста често взеха да стават тез сакътлъци
![]()
Да ме налепи на стената си и да ме замерва със стрелички - прав си има ги всякакви![]()