Вече все повече ми се струва,че ще стигне далече .....до скоро доста с насмешка гледах,но явно съм се заблуждавал за мащаба на кампанията.........
Вече все повече ми се струва,че ще стигне далече .....до скоро доста с насмешка гледах,но явно съм се заблуждавал за мащаба на кампанията.........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
всичко е до парата,колкото повече ,толкова по-далече ще стигне,но пък после трябва да се връща............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Естествено............той е плод на проект с много сериозна инвестиция и после ще трябва да се изплаща.........
тогава ще се появи истинското лице ........поведението и действията му в реалната власт.......
тия още ли пари имат за пазаруване.. тука много пари се изсипаха.. после ще им ги върнем прескъпо де..Брей този сериозно набира скорост..................
http://www.standartnews.com/balgariy...vo-230910.html
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КОй знае какви ще им са лихвите,че сега нещо не се вижда ................
...................................
на все повече хора обаче им става ясно, че политиката се превръща в печеливш бизнес в най-чиста форма.. въпроса е колко точно е очакваната възвращаемост..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
значи излиза, че от всички бизнеси в България, политиката е най-печелившата.. даже задминава и търговията с наркотици, оръжие, проституция..
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
дам.. забравих и контрабандата.. ама то това са се разклонения на основния бизнес..