Това с купуването на гласове не знам как ще го пребори ,
освен да започнат да плащат на всеки гласувал.........
Това с купуването на гласове не знам как ще го пребори ,
освен да започнат да плащат на всеки гласувал.........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз вярвам в безкористните намерения на нашите родолюбиви и скромни политици, и съм спокоен за светлото бъдеще..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (05-04-2014)
Аз не им вярвам толкова сляпо![]()
смятам че правят само това , от което имат или ще имат финансови облаги![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
изобщо не съм съгласен.. Бат Сали никога не се е занимавал с купуването на ромски гласове и с далавери, и за това има голяма вероятност да се пребори с този порок..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (05-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (05-04-2014)
всичките много ги харесвам и обичам.. не бих ги заменил дори са немски, британски или скандинваски политик..
в никакъв случайединствените по-подходящи от тез политици дет имаме сега - дето ще изпълнят техните цели по-добре - туй са Джордж Буш и Осама бин Ладен
ама единия пенсионер, па другия умрял... тъй че по-добри от тез реално няма
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (05-04-2014)
точно! в целия свят няма по-добри от тези дет в момента сме ги събрали в парламента.. сякаш конкурс сред най-долната измет на целия свят са спечелили..
Нямаме равни в селекцията....................
с всеки нов парламент доказваме, че сме станали все по-добри и по-добри в мутациите.....................![]()