Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gazaro (28-03-2018), kypa (29-03-2018), Happy68 (29-03-2018), Emil Enchev (30-03-2018), Нерегистриран (4)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прав си,но щеше да бъде твърде идеално,а като стане твърде идеално не е добре,защото човек се успокоява и прави най сериозните грешкиМалко късен ми се вижда входа. Аз бих влезнал под дъното на онова малкото синьо барче, дето тества тренд линията
А човек винаги трябва да се учи![]()
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
gambletrade (28-03-2018), kypa (29-03-2018), Happy68 (29-03-2018)
gambletrade (28-03-2018), kypa (29-03-2018)
По мойте схеми входа точно между ваште двата - на затварянето на бара дет поглъща оня малкия. Аз даже я и взех таз сделка, само че по 3 минутката, там поглъщаньето по-добре се вижда.
За кабела имам предвид.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Skp (29-03-2018), gambletrade (29-03-2018), Happy68 (29-03-2018), gazaro (29-03-2018)
И двамата сте прави,но и аз съм правПросто избрах по консервативният вариант на вход на сделката с отложен ордер
![]()
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
gambletrade (29-03-2018), kypa (30-03-2018)
То и аз малко по-консервативно (2 пипа) след сигнала влязох, обаче аз не защото тъй избрах, ами понеже тогава видях входа.
Те повечето ми входове се случват с такова закъснение, даже се мъчих да си напиша кодец да пищи 10 секунди преди потенциален вход, ама все още изтърва половината входове (за сметка на х3 х5 напразно пищенье).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Привет на сичкото ПА.ето една идея за вход по ПА.
Имаме корекция на започнало низходящо движение от 06.04.
Тази корекция мисля,че завършва с пробита ТА.Лично аз ще изчакам теста на пробива и тогава спокойно можем да отворим къси.
На 4часа се оформя поглъщаш мечи бар,което за мен е сигнал за приключило възходящо движение
П.П.Целта ще е някъде около 106
![]()
Happy68 (09-04-2018), borkooo_pz (09-04-2018), Нерегистриран (2), kypa (09-04-2018)
Нали писа, че е за нагоре. 1,2,3 и Бла Бла Бла. Сега пък къси.Привет на сичкото ПА.ето една идея за вход по ПА.
Имаме корекция на започнало низходящо движение от 06.04.
Тази корекция мисля,че завършва с пробита ТА.Лично аз ще изчакам теста на пробива и тогава спокойно можем да отворим къси.
На 4часа се оформя поглъщаш мечи бар,което за мен е сигнал за приключило възходящо движение
П.П.Целта ще е някъде около 106
borkooo_pz (09-04-2018), Happy68 (09-04-2018), Нерегистриран (4)