Здравейте момичета.
Днес как бе разарЯт. Дали ще мога да направя някоя позиция, че още съм на сухо.![]()
Здравейте момичета.
Днес как бе разарЯт. Дали ще мога да направя някоя позиция, че още съм на сухо.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип е така, ако ще го губиш бързо , писането само за бонус се обезсмисля .................................................. .................................................. .........................Мисля, че и тук алчността е пагубна ...не е важно колко бонус трупаш, а как го управляваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ами всякакви хора ги има, вече не се учудвам, срещал съм какви ли не странни птици.................................................. .................................................. ..........
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е,все пак ти си жена
Пък и знам ли може да не съм улучвал читава партида![]()
![]()
Но за мен рейбок, найк, пума са си най-големитеежедневието е по-удобно с тях ..... ех че реклама
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
язе па ги моря... въх показах си новите Булдозерки... който ми е сърбал попарата знае много добре-след мен три дни с мускулна треска...йо-йо...
тайфун съм си язе от класа
те..от детето имам нови булдозерки подарък за рожденния ден
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (26-03-2014), Barabata (26-03-2014)
Па скоро пръснах едно семе за репички, че почнали да поникват .... па ще трябва опора за да ги вадим![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
язе имам зор пак рози трябва да садя..имам тука пак 100-тина ...
ммм права лопата раздавам язе„....................
----------
ей от туканка си напазарувах посред нощите
даже и касова бележка и гаранционна карта си имам в кутията
доставка за тяхна сметка
http://myshoes.bg/
Spekulanta (26-03-2014), Barabata (26-03-2014)
Мислите ли, че това е нормално
този разговор и подобни ...прецакват форума и бъгват темите![]()