Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Недей се прави, знам че си акулчица ти! Тук във форума само ни научаваш стоповете къде са!Днес бях в градска
съвети по форума мога да дам, но за акулите съм пас![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Здрасти,Aлби!
.....На этой выставке картин
Сюжет отсутствует один
Где мы вдвоем, где вы со мной......
.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Е ти на всеки ударен стоп ако правил дълги самоанализи голяма работа си.ако ми бъдат ударени - шамарче и после дълги самоанализи, поотупване на албенатора и пак сначало
Ау за какво съ сетих![]()
![]()
Много убаво за неделничен ден![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Aз пък за това
Barabata (23-03-2014), Spekulanta (23-03-2014)
Много изискано![]()
![]()
може би ,но някой друг път
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Spekulanta (23-03-2014), GeorgiRR (23-03-2014)