• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Най добрите инструменти за търговия за начинаещ!Част 2

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Най добрите инструменти за търговия за начинаещ!Част 2

+ Отговор в тема
    Страница 26 от 26 ПървиПърви Предишно ... 16 24 25 26
    Резултати от 251 до 260 от общо 260
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 13-03-2017 22:21 #251 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите Аватара на КинО
      Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      Благодарили са му 27 042 Пъти в
      11 590 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      ip01,
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      Мен за обучаващите друго повече ме притеснява - не се публикуват отчети с реални сделки в книгите, язе поне не съм срещал. А туй е най-силния възможен аргумент дето автора може да си подкрепи тезата с него. Ако сделките са печеливши де.
      Туй е важното Кей ..... кът си порОвил в л..йната .....и оценяваш информацията .....
      На Процедирането отделям пивече вномание отколкото на .... Анализите дето брокитата ми пращат

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

kypa (09-03-2023), Antonia (20-03-2023), Нерегистриран (2)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 05-03-2023 19:30 #252 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 2 737 Пъти в
      845 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от despinabs Виж мнението
      Здравейте от 2 години играя демо и често съм занулявала сметката.За сега най успешно търгувам петрол често резултата ми е +,след това е златото.Със валута не сам печелила повече от 80 лева а и е това отнема много време.Със акциите също не съм много добре.Според вас кой е най добрия инструмент за търговия
      Аз след 3 месеца също ще направя две години откакто се занимавам с форекс и като се замисля доста неусетно си минаха и не мога да се похваля с някакви особени успехи. Да съм теглил всичко на всичко 5-6 пъти, но после тия пари пак ги вкарах за търговия и ги загубих. Странно ми е като видя, че някой смята своето участие на финансовия пазар за игра, но в крайна сметка всеки си има своя гледна точка по въпроса. За мене форекс е доста сложно и на момент изнервящо занимание и в никакъв случай не бих го нарекъл игра. Петрол никога не съм търгувал и дори не го следя, защото нито го рабирам, нито ми е интересен. Виж златото е приятен инструмент, но ако му сгрешиш посоката много лесно може да ти причини големи загуби. Акциите и аз ги игнорирам, защото те се търгуват дългосрочно и си трябва голямо търпение. Най-често търгувам валутни двойки като съм се фокусирал върху евро/долар и мога да кажа, че точно тя ми носи най-големи загуби. Вероятно причината е, че съм с лошо отношение към американския долар и при всяка възможност го продавам спрямо еврото. За съжаление в момента имаме силен тренд в полза на долара и който е срещу него няма как да не губи. А иначе не знам какво да ти отговоря на въпроса кой е най-добрия инструмент за търговия? Вероятно това е много относително и прио всеки трейдър е различно. Аз например в момента търся такъв финансов инструмент, който да е в тесен рейндж т.е. да не прави много резки движения само в едната посока. Предпочитам да е някоя валутна двойка, но вероятно ще трябва да ги изследвам една по една докато намеря нещо подходящо за моя стил на търгуване. Не се отказвам напълно от валутната двойа евро/долар, но съм решил докато не обърне тренда да не си губя времето и парите с нея. Има много валутни двойки, но при тях трябва да се внимава, че се случва спреда да се разширява много след полунощ. Ако някой има трайни наблюдения и добри впечатления за валутна двойка с траен тесен рейндж нека сподели тук.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

5. Следните 11 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (7), semion (08-03-2023), kypa (09-03-2023), Antonia (20-03-2023), pablo (21-03-2023)

6. 08-03-2023 16:31 #253 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      semion
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      semion не е на линия
      Централна банка
      T ermenung

semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите Аватара на semion
      Начислени плащания
      4,744.65 USD
      Благодарности
      7 193
      Благодарили са му 17 790 Пъти в
      3 937 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Аз след 3 месеца също ще направя две години откакто се занимавам с форекс и като се замисля доста неусетно си минаха и не мога да се похваля с някакви особени успехи. Да съм теглил всичко на всичко 5-6 пъти, но после тия пари пак ги вкарах за търговия и ги загубих. Странно ми е като видя, че някой смята своето участие на финансовия пазар за игра, но в крайна сметка всеки си има своя гледна точка по въпроса. За мене форекс е доста сложно и на момент изнервящо занимание и в никакъв случай не бих го нарекъл игра. Петрол никога не съм търгувал и дори не го следя, защото нито го рабирам, нито ми е интересен. Виж златото е приятен инструмент, но ако му сгрешиш посоката много лесно може да ти причини големи загуби. Акциите и аз ги игнорирам, защото те се търгуват дългосрочно и си трябва голямо търпение. Най-често търгувам валутни двойки като съм се фокусирал върху евро/долар и мога да кажа, че точно тя ми носи най-големи загуби. Вероятно причината е, че съм с лошо отношение към американския долар и при всяка възможност го продавам спрямо еврото. За съжаление в момента имаме силен тренд в полза на долара и който е срещу него няма как да не губи. А иначе не знам какво да ти отговоря на въпроса кой е най-добрия инструмент за търговия? Вероятно това е много относително и прио всеки трейдър е различно. Аз например в момента търся такъв финансов инструмент, който да е в тесен рейндж т.е. да не прави много резки движения само в едната посока. Предпочитам да е някоя валутна двойка, но вероятно ще трябва да ги изследвам една по една докато намеря нещо подходящо за моя стил на търгуване. Не се отказвам напълно от валутната двойа евро/долар, но съм решил докато не обърне тренда да не си губя времето и парите с нея. Има много валутни двойки, но при тях трябва да се внимава, че се случва спреда да се разширява много след полунощ. Ако някой има трайни наблюдения и добри впечатления за валутна двойка с траен тесен рейндж нека сподели тук.
      Участието на финансовия пазар не е игра разбира се, но въпреки на това има много тънка граница между търговията и игроманията. Лесно е да я прескочим, но е много трудно и понякога нереално да се върнем след това обратно. Тук е много важна добрата психологическа подготовка, която се придобива с години.
      Ако говорим за избор на инструмент, петролът никак не е лош, но ако имаш малък депозит с най-малкия лот 0,01 можеш с лекота да загубиш депозита си. Петролът се движи много бързо и за един ден цената може да измине до 1000 пипса, а ако се отворят няколко сделки и със завишен лот, е много лесно да се източи и по-голям депозитът. Преди търгувах с петрол, като винаги се опитвах да се кача на влака, който започва пътуването си по тренда. С една дума, опитвах се да реализирам дълги печалби и в крайна сметка загубих депозита си на петролния пазар. Изполвах технически анализ, макар че в случая с петрола, според мен, фундаменталният анализ играе важна роля и както и новините, и ако пропуснеш някоя новина, тя може внезапно да промени цената в обратна посока с 600-1000 пипса. И петролът и златото са интересни инструменти, но са доста скъпи,затова се отказах от тях.
      Също харесвам британския паунд за неговата висока волатилност, но това негово предимство много лесно се превръща в недостатък, който неведнъж ме докара до маржин-кол.
      През последното време предпочитам азиатските валути: австралийски и новозелндски долари, както и японската йена. Те не са толкова волатилни колкото британеца, но все пак са достатъчно мобилни за да успявам да затварям отворените сделки в рамките на деня.
      Това за лошото отношение към американския долар ми се видя забавно,той е главният елемент във валутната търговия, и ние го купуваме или продаваме в зависимост от ситуацията. А иначе доларът като валута в нищо не е виновен

Одобрена

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

7. Следните 6 потребители изказват благодарности на semion за полезния пост:

minkov (08-03-2023), kypa (09-03-2023), Antonia (20-03-2023), pablo (21-03-2023), ontar (25-01-2024), Нерегистриран (1)

8. 08-03-2023 22:07 #254 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 7 617 Пъти в
      2 586 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      За начинаещи е по-добре да запознат с акции, може и облигации, но там по-трудно. Валутните двойки, фючърсите и индексите са най-популярните за търговия, защото са и най-рискови. Искривена е много представата. Като чета наистина начинаещите започват първо с валутните двойки.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (08-03-2023), kypa (09-03-2023), Antonia (20-03-2023), ontar (25-01-2024), Нерегистриран (1)

10. 09-03-2023 19:08 #255 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 391
      Благодарили са му 71 970 Пъти в
      22 873 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Към момента за млад трейдър или трейдърка газ и петрол са добре за интрадневна търговия, понеже са актуални в географско-политически аспект, техническите сигнали са относително чисти и добре обрисувани, а последващите движения сравнително дълги. От злато вероятно може би да има отлив на интерес, понеже интрадневни движения въобще не изглеждат както изглеждаха преди няколко години. За малко по-дългосрочна търговия обаче стават.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

Antonia (20-03-2023), pablo (21-03-2023), ontar (25-01-2024), Нерегистриран (1)

12. 14-03-2023 19:33 #256 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      2 586 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      От злато вероятно може би да има отлив на интерес, понеже интрадневни движения въобще не изглеждат както изглеждаха преди няколко години. За малко по-дългосрочна търговия обаче стават.
      И златото вече не става чак толкова за търговия. След Ковида се движи в много тесен рейндж. Само тук в последно време се посъживи. Досега ако съм държал дълга, заради суаповете загубата ще е голяма. За интрадневна търговия, ОК, но спредът е голям при него.
      Даже започнах да го сравнявам със среброто, където положението е направо трагично.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

100 (14-03-2023), Antonia (20-03-2023), ontar (25-01-2024), Нерегистриран (1)

14. 14-03-2023 19:48 #257 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 105 Пъти в
      4 032 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Като стана дума, тази година виждате ли голяма разлика в инструментите кой каквито е избрал да търгува?

Печелете пари, без да напускате дома си.

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

Antonia (20-03-2023), ontar (25-01-2024), Нерегистриран (1)

16. 20-03-2023 00:59 #258 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Antonia
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Antonia не е на линия
      Новак
      Suci

Antonia е по пътя на славата Аватара на Antonia
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      46
      Благодарили са му 28 Пъти в
      5 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Привет на всички.
      На мен ми се струва, че търговията със злато и сребро и с двойките EUR USD както и GBP USD са подходящи за начинаещите. Стратегията, която смятам, че е правилна, предполагам е позната на всеки търговец: Купувай евтино, но продавай скъпо! Разбира се най-трудното ми е да се науча кога даден продукт е подценен и закупуването му е оправдано и кога е надценен и неговата покупка е неоправдана и крие финансови рискове, които като всеки се опитвам да избегна.
      Бихте ли ми споделили кой индикатори използвате за вход и как определяте кога даден продукт е подценен и представлява атрактивна инвестиция и кога даден продукт е надценен и крие финансови рискове. За момента се упражнявам с 100 дневната и 200 дневната. Само да споделя, че ми сочеха златото и среброто като силно подценени до преди две седмици и тези дни като погледнах цената на златото как е излетяла оставам с впечатлението, че тези два индикатора не са за подценяване и могат да се използват като основа за по-нататъшна търговия.
      Мой познати търгуваха с крипто и то също изглежда силно подценено, но други мой познати вече имат натрупани прилични загуби и техните съвети в повечето случай са да не прибързвам, защото това може да се окаже балон.
      Само да споделя, че като цяло съм ориентирана към дългосрочната търговия, защото ми изглежда по без рискова и по лесна за прогнозиране. Централни банки и финансови къщи непрекъснато споделят техните очаквания, което е помощ за начинаещите.
      Предварително благодаря на всички за оказаната ми помощ и обещавам да съм щедра на лайкове.

Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

17. Следните 8 потребители изказват благодарности на Antonia за полезния пост:

Нерегистриран (6), pablo (21-03-2023), ontar (25-01-2024)

18. 25-01-2024 12:36 #259 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 2 737 Пъти в
      845 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Виждам, че тука колегите трейдъри са направили интересни предложения на подходящи за начинаещия трейдър финансови инструменти. От моя гледна точна петрола, златото и среброто не са никак удобни за търгуване от човек, който е начинаещ по няколко причини. Едната е, че при тях според моето скромно мнение фундамента има много по-силна роля, отколкото техниката. А в момента фундаменталните фактори се сипят като лавина от всякъде и човек трудно може да се ориентира. Да оставим, че покрай социалните мрежи почти няма ден без да ни сервират какво е казал някой от Федералния резерв или какво мислели от Европейската централна банка по определен въпрос. Отделно често има и непотвърдени слухове или откровено-фалшиви новини, които предизвикват шишове точно при златото, петрола и среброто. Пак повтарям, че това е най-малкото, защото отвсякъде се сипят новини за военни конфликти, трупане на напрежение и заплахи и всичко това рефлектира върху движенията на златото, среброто и петрола. Тези финансови инструменти са и доста скъпи и изискват да се блокира голяма сума при търгуване с тях. Това също е стрес за трейдър, който няма много опит на финансовите пазари. Затова аз не бих ги препоръчал, макар че имаше периоди, когато се пробвах да скалпирам злато. Все пак в тези моменти търговията специално със злато беше в така наречения тесен рейндж и сравнително спокойна. Акциите също бих ги изключил от инструментите, с които трябва да започне да търгува един начинаещ, защото там се изисква добро познаване на материята и достъп до специфична информация. Все пак ако човек живее в Сащ и е запознат добре с финансовото положение и перспективите за развитие на определена компания нищо не му пречи да си купи от нейните акции. На мене пазарът на акции ми е много муден и сложен и затова не бих се занимавал на този етап. В бъдеще време ако имам много свободни пари може да размисля и да инвестирам дългосрочно в акции. За един начинаещ търговец е най-добре да започне с една сравнително спокойна валутна двойка. Важно е да я опознае добре, за да знае какво може да очаква по всяко време на денонощието. След време вече може да помисли и за втори финансов инструмент, но в началото трябва да се пази от излишно раздвояване на вниманието по време на търгуване.

Одобрена

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

pablo (25-01-2024), Нерегистриран (1)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 31-05-2024 16:54 #260 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      2 586 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Едната е, че при тях според моето скромно мнение фундамента има много по-силна роля, отколкото техниката.
      Аз съм на мнението, че точно фундамента по-лесно се разбира от масовката. С техническия анализ е трудно въведението. А при петрола логиката е повече предлагане, по-ниска цена и обратното, свито предлагане - по-висока цена. Това е най-широко разпространеният икономически принцип. А при петрола е най-лесно, защото спокойно може да даваме петролния пазар като пример за олигопол, някои може да сметнат за по-удачно и като картелно споразумение да го представят.

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (31-05-2024), Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 26 от 26 ПървиПърви Предишно ... 16 24 25 26
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти