като е празна хазната,какво да правят,пък кой ще ги плаща после,нема значение.....................
като е празна хазната,какво да правят,пък кой ще ги плаща после,нема значение.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да му мислят тези дето плащат данъци.. аз такива почти не плащам и не ми дреме колко милиарди ще вземат..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Със заем ще платят предишните задължения .................Правителството ще изтегли нов заем от 3 млрд. лева, обяви още Чобанов. С тези пари ще се запълнят големи дупки в бюджета и належащи разходи.
и дали ще остане нещо .......................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има заложена бомба със закъснител на пазара на труда. За това алармира министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов . Той обясни, че от този месец до последните три на годината ще се освободят много хора, които са били наети по програма за временна заетост от 6 до 12 месеца. Адемов изтъкна, че тези над 2 000 кадри ще трябва да се регистрират като безработни, а за тях няма пари и не може да им се осигури нова заетост. Ако искаме тези хора да ги разположим на пазара на труда, с мерки, с програми, с някаква форма на заетост, трябват допълнително пари, коментира министърът. Той алармира, че ангажирани да работят по стажантски програми имат затруднения, те не са получавали заплати от шест месеца. Има нужда от подкрепа от гражданския сектор.
ако мислят ,че тези форми на временна заетост ще премахнат безработицата ,жестоко се лъжат,не живне ли икономиката ни ,за никъде не сме ....................
Ако направим нови проекти и използваме ресурсите на производството което имаме, тогава може да се подобрят нещата.
кът че ли не им пука кой знае колко за безработицата кът цялопо-важното е с минимални усилия да се постигат от време на време някакви убави цифрички докът се усвояват средства по разни програми
![]()
![]()
![]()
аз съм виждал като съм минавал през Родопите, почти във всяко село имаше........................................ .................................................. .................................................. ..От кога не съм виждал на живо сеновал. А есно време на село правеха и лиственик/ци/.
как да има сега като не останаха хора по селата,а друга страна наште цигани ще оставят ли нещо неприбрано..............................