След години, когато циганите станат мнозинство, знае ли се дали България ще носи все още името си.абе България няма да се закрие ами хората ще страдат ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
След години, когато циганите станат мнозинство, знае ли се дали България ще носи все още името си.абе България няма да се закрие ами хората ще страдат ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
името едва ли ще се промени според мен, само народа ще е друг.................................................. .................................................. ................
----------
ами като не ги вкарват тези 12 годишните дето раждат в домове насилствено , така ще е .................................................. ..............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз не виждам проблем в гометричното нарастване на популацията на циганите.. до 10-20 години ще бъда заобиколен само то цигани...... и аз ще съм най умния..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Emil Enchev (24-03-2014), masta (24-03-2014)
По принцип създаването на държавна здравно-осигурителна каса е порочна идея. Държавните чиновници в нея само лапат, обзавеждат кабинети, създават се предпоставки за източването и.
В Русия има няколко лицензирани застрахователни института (частни) . В началото на година внасяш една сума - в размер на една минимална работна заплата за цялата година, издават ти застрахователна полица и ако ти се налага да търсиш помощ - болнична , или за преглед в поликлиника, отиваш с полицата. Никого не връщат. Застрахователят плаща лечението ти. Мога да кажа, че медицинското обслужване е на ниво, имах възможността да го опитам. Значително по-високо ниво от тук. И на никой лекар не му минава през ума да ти поиска допълнителни пари за лечението.
Ще си като бял вожд.................................................. .................................................. ......................
сега още се намират интелигенти хора все още не избягали на Запад.. но стават все по-малко и скоро съвсем ще изчезнат.. тогава вече няма да има кой да ме комплексира със знания.. щото аз знам таблицата за умножение със 2 със 3 и със 4.. пък те циганята и с 2 не знаят..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Само ги приучваш да пишат малко, и ги меткаш у форумо да щракат за бонуси ...до 10-20 години ще бъда заобиколен само то цигани...... и аз ще съм най умния..
И си ти на пазаря ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
звездоброец (24-03-2014)
Над 3350 ученици от страната са напуснали училище и са заминали в чужбина през първия учебен срок. Това съобщи днес зам.-министърът на образованието и науката Атанаска Тенева
![]()
социалнат аси стема е тип топ за сегане се знае само че дали ще се пенсионираме и дали ще има пара за пенсии;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
Последна редакция от valkovd : 24-03-2014 на 22:36
ако могат да се дресират ще е добре.................................................. .................................................. .................................................. ...........................