Ми аз съм бил на подобна , а там ми плащаха горивото ....Бургас-Слънчев бряг ...през ден![]()
![]()
хубава работа беше
![]()
![]()
Ми аз съм бил на подобна , а там ми плащаха горивото ....Бургас-Слънчев бряг ...през ден![]()
![]()
хубава работа беше
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е аз питах за Англия - това нашто си го знаем. Понеже знам че там уж е висока заплатата - първоначално обявената и после като ти приспаднат осигуровки и данъци и става почти наполовина. Добре, че поне храна и спане няма да плащаш, иначе крайния резултат си става като в БГ почти.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то с повече мерак и сега може да го работиш това - има много търсене за туристически кадри за летния сезон и не само... даже аз мисля ако ми скимне по някое време да отскоча до морето да поработя това лято..
Голяма далавера си беше допреди кризата да се работи в Гърция - то и сега взимат кадри от чужбина тук-таме, но не е като преди. Иначе хем близо, хем заплатите европейски.. бяха. Сега в Кипър може като по-близка и цивилизована дестинация, но не съм проучвала в момента как са заплатите там.
----------
lideto000, то чистата сума е важна - това имах предвид, щом тя е добра - супер.
Успех ти пожелавам! И да не ни забравиш - драскай по някой ред как вървят нещата.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
lideto000 (15-04-2014)
Измамени набиха посредник за работа
Хора имали договори за работа във Великобритания, платили по 1200 лева
http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...rabota-6010049
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва по често да ги ступват! Малко му е!!!Измамени набиха посредник за работа
Хора имали договори за работа във Великобритания, платили по 1200 лева
http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...rabota-6010049
.................................................. ...................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тея и голяма пачка са направили![]()
![]()
то не е ли най-добре нещо през министерството ....
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е те всички посредници по закон трябва да са лицензирани от министерството - поне тогава има някаква гаранция донякъде, че ако сгафят ще ги подгонят и няма да могат да шикалкавят.. Има си списък в сайта на Мин. на труда и социалните грижи кой агенции са лицензирани. Ако е нелицензиран "посредник" рискуваш, ама мнооого.
А ти сигурно имаш предвид през бюрата по труда, че и те предлагат много работи в чужбина. Има също така един общовропейски сайт за работа във всички държави в Европа, обаче там се кандидатства без посредник, което е най-добрият вариант според мен - защо ти е да хвърляш излишни пари и то огромни суми за посредници? Бюрата по труда също не взимат пари (доколкото знам).![]()
а бе уж има лицензи ,сертификати и не знам какви глупости още ,но човек кога е на зор много не гледа,............................
Аз до сега и не съм се интересувал как си намират работа
В повечето случай все чрез познати и прочие ,то като има вече някой познат навън ...лесно може да те дръпне и теб
Инък навсякъде дебнат измами как да ти вземат и малкото ....
така е най добре ,ако имаш някой който да ти помогне там в чужбината,а не чрез разни посредници........................