То там у Дубая няма Араби ба![]()
![]()
То кът че ли местното население било тъй 5-10%![]()
![]()
![]()
![]()
То там у Дубая няма Араби ба![]()
![]()
То кът че ли местното население било тъй 5-10%![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
"Гурбетчия съди партии за кражба"
Не е стъпвал у нас от година, а ЕГН-то му е в три подписки
Гурбетчия ще съдии партии за кражба на подпис, научи "Стандарт". 32-годишният Александър Николов разкрил, че три формации, регистрирани за евроизборите, са използвали данните му без негово разрешение и знание. Той разбрал за кражбата вчера, след като Централната избирателна комисия даде възможност всеки да провери чрез ЕГН-то си за злоупотреба с данните му. За часове интернет форумите се напълниха с гневни коментари на партийни "жертви".
Александър Николов първи обяви, че е решил твърдо да търси възмездие в съда.
"Не съм стъпвал на родна земя повече от година и не съм се разписвал в подкрепа на нито една партия", категоричен бе Николов пред "Стандарт". Той работи във Франция и не се интересува от политическия живот у нас.
Прочети още от в. "Стандарт"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Големи мошеници ще излязат тези ............
да взема и аз да проверя дали не фигурират данните ми някъде без да знам![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Най-накрая разумен ход от страна на ЦИК. Предполагам, че именно гурбетчиите са таргет група на партиите измамници."Гурбетчия съди партии за кражба"
Не е стъпвал у нас от година, а ЕГН-то му е в три подписки
Гурбетчия ще съдии партии за кражба на подпис, научи "Стандарт". 32-годишният Александър Николов разкрил, че три формации, регистрирани за евроизборите, са използвали данните му без негово разрешение и знание. Той разбрал за кражбата вчера, след като Централната избирателна комисия даде възможност всеки да провери чрез ЕГН-то си за злоупотреба с данните му. За часове интернет форумите се напълниха с гневни коментари на партийни "жертви".
Александър Николов първи обяви, че е решил твърдо да търси възмездие в съда.
"Не съм стъпвал на родна земя повече от година и не съм се разписвал в подкрепа на нито една партия", категоричен бе Николов пред "Стандарт". Той работи във Франция и не се интересува от политическия живот у нас.
Прочети още от в. "Стандарт"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз направих проверка и мен ме няма което е странно щото аз се подписах в подписките на АТАКА, ДПС, БСП, ГРОБ, България без цензура понеже това са ми любимите партии..
https://www.cik.bg/reg_podpiski
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ще се опитам да гласувам за всичките понеже се разкъсвам между любовта си към тях.. толкова много ги обичам всичките а закона ми позволява да избера само една..![]()
Буги туй да не е някой капан за ЕГН-та....................
...........................![]()
Ако искаш може да отидеш до Скопие и да се подпишеш в някоя от техните подписки те също плащат - то това си е направо работа в чужбинаи аз направих проверка и мен ме няма което е странно щото аз се подписах в подписките на АТАКА, ДПС, БСП, ГРОБ, България без цензура понеже това са ми любимите партии..
https://www.cik.bg/reg_podpiski![]()
хах.. верно.. тез от ЦИК ся може да ни събират ЕГН-тата за бъдещи референдуми.. малее как влезнах в капана..