по-добре така от колкото после да ме гризе съвестта, че съм гласувал само за една от любимите ми партии.. как да избера Барека пред Боко примерно.. нали после сън няма да ме лови, че съм предал любимата партия..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
явно са проверили , видяли са че си навсякъде и са те заличили като измамник от списъцитеи аз направих проверка и мен ме няма което е странно щото аз се подписах в подписките на АТАКА, ДПС, БСП, ГРОБ, България без цензура понеже това са ми любимите партии..
https://www.cik.bg/reg_podpiski.................................................. .......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да, много партиен избирател, но коя ли от любимите ти партии ще спечели твоят ценен глас![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Туй на Франция държавата ли бешев Лондон ще работя![]()
![]()
![]()
![]()
зле съм го география
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Радвам се... това ми напомня за тук в сферата на туризма - повечето хотели покриват храна и спане, самолетни билети - неНо пък там заплатата сигурно ще е по-различна.. не знам само като удържат големите осигуровки и данъци какво ще остава накрая.
Ти имаш ли идея?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То тука имаш право на избор , спането да ти покриват .....или пътуването , всеки има избор![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Иначе имам една позната - отиде уж да работи в Англия миналата година и се върна след 1-2 месеца без пукнат лев - работодателя нищо не им платил, само в разходи се беше вкарала. После пак замина уж да избива разходите за първото пътуване и оттогава не знам какво стана - дано са се оправили... Твойта работа явно няма да е от тези.
Пътуването - ако живееш наблизо и има осигурен служебен транспорт, ежедневен. Иначе за хора от по-далечни места (с тоя недостиг на кадри в туризма) има осигурено безплатно спане в хотелите или наблизо. Храната обикновено е само когато си на смяна, но някои работодатели май и в останалото време изхранват.
Аз примерно съм работила на Боровец, дето е на 5-10 мин от нашия град и за 3 месеца се прибрах вкъщи само 1-2 пъти. И накрая на сезона бях качила няколко кила с тия безплатни шведски маси на всяко хранене![]()