То и аз там я търся![]()
ама нещо все не мога дас е доближа достатъчно
![]()
![]()
То и аз там я търся![]()
ама нещо все не мога дас е доближа достатъчно
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е то си зависи от заложбите на човекако няма заложби където и да учиш все тая
.................................................. ................................................
----------
като % не знам колко са, но наистина си има големи главочи.................................................. .................................................. ...........................
----------
особено пък където плащаш за да влезеш , там е направо сбирщайн.................................................. .................................................. ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за съжаление, където влизането е с пари, не винаги означава по-добро образование...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И за съжаление няма добро образование без париза съжаление, където влизането е с пари, не винаги означава по-добро образованиеу най-добрите шкула се плаща солено
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ми ти какво очакваш ваааа?у най-добрите шкула се плаща солено
това си е най нормално .......
без пари нанайййййй
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
За тая работа има и степендии, ама трябва да си бая умен за да ги вземеш.И за съжаление няма добро образование без пари у най-добрите шкула се плаща солено![]()
И пак много зависи ... защото например в Холандия няма такъв филм като стипендия... а и то таксата на университета ти е най-малкия разход,стандарта на живот е много по-скъп ... има университети ,като в Дания например ,където такса няма ...и въпреки това хората яко работят ,за да могат да си позволят да живеят
И аз съм против тази такса
има доста хора че не могат да си я позволят
а таланти големи да учат но уви![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (24-03-2014)
Кът са умни да се захванат с нещо да вадят пари ,че то с мрънкане и оправдания нищо не ставааз лично познавам много умни хора,които поради липса на финанси не учат в момента![]()