--------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
................................
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Днес чух, че Шер излиза в пенсия
я да пробвам vimeo-то ще тръгне ли
Ако можех да върна времето назад
Ако можех да намеря път
щях да взема думите които те нараниха назад и ти ще останеш
Аз не знам защо направих нещата, които направих,
не знам защо казах нещата, които казах
Гордостта е като нож, може да реже дълбоко навътре
Думите са като защитно средство /оръжие/,те раняват понякога.
Аз реално не исках да те нараня
Аз не исках да те виждам да тръгваш
Знам, разплаках те, но скъпи
Ако можех да намеря път
ще взема думите които те нараниха назад
и ти ще останеш
Ако можех да стигна звездите
ще ги сваля всичките за теб
После ще ме обичаш, обичаш ме
както някога
Моят свят бе строшен, аз бях разкъсан на парчета
все едно някой е взел нож и длето и е отворил бездна в сърцето ми
Ти излезе през тази врата, заклех се да не се тревожа
но изгубих всичко скъпи, тогава и там
Прекалени съм силна за да кажа че съжалявах
Прекалени горда за да кажа: Аз сгреших
Знам че бях сляпа и охххх
Оххххх
оох скъпи
Аз реално не исках да те нараня
Аз не исках да те виждам да тръгваш
Знам, разплаках те, но скъпи
Ооохх
Ако можех да намеря път
ще взема назад думите които те нараниха
ще ги сваля всичките за теб
После ще ме обичаш, обичаш ме
както някога
Ако можех да върна времето назад(да върна времето)
Ако можех да намеря път (намирам път)
Тогава скъпи, може би, може би
Ти ще останеш
Да стигна до звездите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (26-03-2014)
гвмвтмтхдмсгхнтзчндзчтчзт двз
D-12 (01-04-2014)
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
GGBG (28-03-2014)
GGBG (28-03-2014)