аз за друго се замислих - човек койт търгува на демо дали не требе да се нарича "демон"![]()
инак колец на бонбонукса ми се струва по-добре отколкот плюс на демощот обикновено има и някаква поука с повечето колци
![]()
аз за друго се замислих - човек койт търгува на демо дали не требе да се нарича "демон"![]()
инак колец на бонбонукса ми се струва по-добре отколкот плюс на демощот обикновено има и някаква поука с повечето колци
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ти пък защото си много наясно, разчиташ на друг бизнес за да си купиш за ядене. Чудесно
Аз все пак информацията си я черпя директно от борсата, а не от някакви псевдо учители.
А това, че не изкарвам по 10К на месец, не означава, че нямам реални резултати. Това не разбирам защо постоянно го повтаряш![]()
Куре, бонукса учи на лоши неща като цяло, това е големия проблем. После ще прохождаш наново с лични пари ако смяташ да минеш на следващото ниво.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човек който действа на демо, не търгува, а играе ве
Тез дет търгуват, го правят с реални пари и губят/печелят, реални стойност
п.п. 100, тоз пост ся не го взимай насериозно![]()
Че явно не разбираш кога пиша откровени несъответствия и ги приемаш, че наистина ги мисля![]()
бонбонукса сам по себе си на нищо не учитуй дет му викаш "после" реално не е после ами едновременно с бонбонуксната търговлийка се развива
![]()
за истински бонбонукси говоря де - с размер на няколко МРЗ-та ежемесечно
![]()
Резултатите си казвал какви са, желаеш ли цитат и съпоставка с тестовете?А ти пък защото си много наясно, разчиташ на друг бизнес за да си купиш за ядене. Чудесно
Аз все пак информацията си я черпя директно от борсата, а не от някакви псевдо учители.
А това, че не изкарвам по 10К на месец, не означава, че нямам реални резултати. Това не разбирам защо постоянно го повтаряш
От къде викаш я черпиш тая информация? От борсата?Аз предлагам да ти уредя среща с треъдър изградил милионен акаунт ти предпочиташ да си философтваш безопасно зад монитора...
А аз как печеля не виждам защо го повтаряш, имам две големи тегления от трейдинга и нямам повече, защото съм задължен да имам големи цели, аз не се боря за 1к на месец. Важното в цялата история е че имам нещо зад гърба си, имам правилните контакти и предлагам доказана и достоверна информация.
Който си остава само на бонукси- може ли въобще да се нарече трАдер.
По-добре на демо, ами колко време, за някакъв приличен период не се ли мине на реална и само там да се действа, как въобще може да се нарече човек трейдър.
Напоследък гледам, че преобладават мненията, може и така , може и онака, и всякакви такива.
Или търгуваш и от това изкарваш кинти, или комарджийската нещо като хоби си го цъкаш- средно положение не виждам аз.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Права си не може, преди да вземеш диплома 5 години също не си инженер, тук не е нищо по-различноПървоначално написано от Novak
По-добре на демо, ами колко време, за някакъв приличен период не се ли мине на реална и само там да се действа, как въобще може да се нарече човек трейдър.![]()
Резултатите приеми, че може да не са верни. Просто за даденият момент някой поиска цифри и аз му дадох някакви. По същият начин когато ти ми говориш за 50К на месец, мога да ти кажа, че търся например 30К, което ще е наполовина на твоето и няма да тръгнеш да философстваш, че е малко или пък е повече от твоето и е невъзможно да се получи. Сега ясно ли изразих ?Резултатите си казвал какви са, желаеш ли цитат и съпоставка с тестовете?
От къде викаш я черпиш тая информация? От борсата?Аз предлагам да ти уредя среща с треъдър изградил милионен акаунт ти предпочиташ да си философтваш безопасно зад монитора...
А аз как печеля не виждам защо го повтаряш, имам две големи тегления от трейдинга и нямам повече, защото съм задължен да имам големи цели, аз не се боря за 1к на месец. Важното в цялата история е че имам нещо зад гърба си, имам правилните контакти и предлагам доказана и достоверна информация.
От борсата значи от ей тaкива сайтове:
www.cmegroup.com
http://www.cftc.gov/marketreports/co...ders/index.htm
Имат отлични обучителни статии и уебинари.
Е ок, имал си две големи тегления, че те може да са били на чист късмет. Защо не си продължил тогава ? Нали имаш "правилните" контакти и доказаната и достоверна информация ? В същото време казваш, че парите не те вълнуват, а дали си изпълняваш нещата по план. Само, че това не е критерии за напредък.
Така ще продължаваш още 10години да се заблуждаваш, че не парите са определящият фактор.
Щом не изкарваш от трейдинг и разчиташ на друг бизнес за основен доход, значи доказаната ти информация е доказала, че не е правилната.
То не пречи ако изкарваш пари то трейдинг да изкарваш и от друг бизнес.
Що ви е толкова трудно да приемете ,чо човек може да има доходи от повече от едно нещо.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark