Това за всеки шофьор важи , щото цял ден пред геврека не е работа .... ку не приказваш за всяка тема и изпушваштаксиметровите шофьори са компетентни по всеки въпрос![]()
![]()
Това за всеки шофьор важи , щото цял ден пред геврека не е работа .... ку не приказваш за всяка тема и изпушваштаксиметровите шофьори са компетентни по всеки въпрос![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Мда, набивах аз крак в артилерийския полк в Кърджали цели две години. И не само автомат, но и радиостанция носех, та и цял планшет за топографски военни карти. И гаубиците съм окопавал, както и себе си и зиме и лете....Баси, все едно е от някакъв друг живот или просто филм всичко това...Маста, мъжете от твоето и на Бибко поколение са ходили в казармата. Днешните младежи са просто като баби, затова са и такива наивитети.
За мен една от най-големите грешки на "демокрацията" е това, че свалиха от младоците задължението да отбиват военна служба.
Да иде в казармата, да поноси оръжие, да се кали, да израсне като волеви мъжки характер... пък тогава да нарича себе си "мъж".
Това, че има пи*ка, не прави индивида задължително Мъж.
Апропо, Путин е бил в казармата, той поне знае какво е това. И какви са последиците.
Лично мнение, не ангажирам никого с него...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като се сещаш за това време какви мисли ти минават през главата......................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надявам се. Както и се надявам да видя това с очите си.
----------
Ти май още нищо не си разбрал - за сефте четеш мои постове. И не знаеш, че аз не съм русофобка, а безнадеждна русофилка.
Но ти явно не правиш разлика между великата история на страната, руския език, култура, душевност на народа от една страна и върховния диктатор, който яха народа им в момента - от друга.
Така е,права си....без казармата още повече се зомбират и започват да си мислят,че живота е компютърна игра.....Маста, мъжете от твоето и на Бибко поколение са ходили в казармата. Днешните младежи са просто като баби, затова са и такива наивитети.
За мен една от най-големите грешки на "демокрацията" е това, че свалиха от младоците задължението да отбиват военна служба.
Да иде в казармата, да поноси оръжие, да се кали, да израсне като волеви мъжки характер... пък тогава да нарича себе си "мъж".
Това, че има пи*ка, не прави индивида задължително Мъж.
Апропо, Путин е бил в казармата, той поне знае какво е това. И какви са последиците.
Лично мнение, не ангажирам никого с него...
местиш джойстика и си правиш каквото искаш.....
Напротив,всичко съм разбрал.Да пускаш по 10 анти-руски статии на ден от Дойче Веле,Ройтерс и СНН,да мразиш човека,който издигна страната си от пепелта и върна достойнството на народа-и да се наричаш "русофил" -прилича повече на шизофрения,освен ако не е предумишлено.Ти май още нищо не си разбрал - за сефте четеш мои постове. И не знаеш, че аз не съм русофобка, а безнадеждна русофилка.
Но ти явно не правиш разлика между великата история на страната, руския език, култура, душевност на народа от една страна и върховния диктатор, който яха народа им в момента - от друга.
А народа с 70% одобрение единствен има правото да определя кой го "яха" или лъже.Защото и най-големите врагове на Русия-даже Наполеон и Хитлер- все "харесват езика,културата,и душевността на народа и" и все се мъчат да го освободят от собствените му избраници.
Ивацедка, значи Барека е твоя човек, той иска да върне казармата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тъй минахме на казармата и аз компИтентно да се изкажа- по преразказано казармата в оня и вид не е най-доброто във военното обучение.
По повод случая в Лясковец загледах един филм за баретите, с баретата, която е убита, поразгледах и стари кадри, ами като гледам мястото за тренировка не е мръднало ни на йота последните два трийсе години.
А за днешните младежи някакъв вид такова обумение е студенството в чужбина с малко средства, кой оцелее се оправя, кой се връща при мама и тати е дотам.
в тая графа не слагам студентите, за които не е проблем издръжката, в голямата си част се връщат тук или работят по фирмите на родителите или чакат работа с условия дето няма как тук да получат.
М-да, и лъжа е че живее в Драгалевци, още ми съседче, някой път като го видя в бакалия ще взема да го бъзна да го видя ще ми удари ли една предизборна агитацияИ тъй по комшийски и с постовете от зората на кариерата му като се уредя за някоя сладко местенце ще завиждате после.