Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е толкова "световно неизвестен"
Илиян Василев е български дипломат, посланик в Русия от 2000 до 2006 г.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BB%D0%B5%D0%B2
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
е нали сега почнаха, дай да проверим всички разрешителни, дай да видим касите им,
дай да им боядисаме в червено по един болт и да им го завием на цевите .. дрън ..дрън
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Брех тоз експерт, ама Путин ако е изненадан и действа толкова бързо, какво ли ще е като не е изненадан.
Мажоретке, чичко гугъл и аз го отворих, но пък желанието напоследък да показваш, че знаеш, че има и уикепедия е похвално.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Изключили руснаците от Г7 и сега щели се да се събират и да решават:
"...Добрия брат мой влъхва , що ли тъй въздъхва
....Преди да правиш нещо ,помисли си, зер броувингът е в задния ми джоб , седи си"
Хр Смирненски 1924 г
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
INedelchev (18-03-2014), mck (18-03-2014)
След тази статия направо съм изумена от скромните и родолюбиви украинци
http://temadaily.bg/publication/1731...8%D1%82%D0%B5/
mck (18-03-2014)
Първо бибко ти си с няколко години по мъничък от мене
Второ не се чувствам виновен нито някой от българския народ е виновенен за това
Говоря ти от собствен опит
Имах приятели и от БСП и от СДС "самоубили " се по онова време с единствения грях че бяха идеалисти и искаха да попречат на деструктивните процеси
Всичко бе много прецизно направено
Създаде се мутренска частна полиция ,която обслужваше крадците на деня и ако някой на когото партията бе дала куфарче с пари за да печели и краде ,реши че нищо не са му давали -познай какво става.
След това същата мутренска структура си направи партия...
Бе тя не е за приказване.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Знам, така е....Първо бибко ти си с няколко години по мъничък от мене
Второ не се чувствам виновен нито някой от българския народ е виновенен за това
Говоря ти от собствен опит
Имах приятели и от БСП и от СДС "самоубили " се по онова време с единствения грях че бяха идеалисти и искаха да попречат на деструктивните процеси
Всичко бе много прецизно направено
Създаде се мутренска частна полиция ,която обслужваше крадците на деня и ако някой на когото партията бе дала куфарче с пари за да печели и краде ,реши че нищо не са му давали -познай какво става.
След това същата мутренска структура си направи партия...
Бе тя не е за приказване.
Аз също бях от идеалистите, тръшках се по митинги, скачах и се бих в гърдите, че Родината си няма да предам...
Е, изоставих я, когато напълно се убедих, че повече няма смисъл и трябва да мисля преди всичко за семейството си. Беше преди 10 години...
От тогава само тъгувам, като гледам, че все още няма смисъл да се връщам...
Вярвам, че ще ме разбереш![]()
То няма какво да те разбираме, то си е реалноста, прието си е.
Eдни хора набързо влязоха и излязоха от политиката, много хора бяха заразени от тази треска.
А за излизането от там, не бих казала, че задължително външен фактор е виновен, да по-удобно е така да се казва, отколкото да се търси грешката в себе си и партията за неуспехите.
Волно или неволно тая мантра си върви през всичките години на прехода, че друг е виновен и достигна небивали висини при ГЕРБ.