Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да няма и някоя друга връзка с тунелите под жълтите павета.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Според мен има връзка с Кремъл даже![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не, за автономна централа, преразпределителна такава, за аварийно захранване е повече от сигурно
Новаче, май май всичките тунелища изхождат от там, та към периферията
п/п/ прощавай, запетайката след "не," я бях пропуснал и може би е довела до объркване
Последна редакция от mck : 18-03-2014 на 16:18
От коментари под статия
................
"Да се запише в книгата Гинес рекорда за най-скъпо освобождаване на затворник - Юлия Тимошенко! Засега струва само Крим."
----------
Тъй , тъй , ходил си предполагам по гражданска защита в тунелите под президенството.
едно време и в бомбообежищата се влизаше без акваланг![]()
![]()
коментара под статията е циничен!
Ами не знам какво имаш в предвид "автономна централа"......
.ако е за подстанция разпределител сигурно има,защото захранването ще е сигурно 20 кV..........
под автономна централа имах предвид да функционира самостоятелно и да е с капацитет по-голям от необходимият за НДК, за НДК, както и за всички здания от подобен, че дори и по-малък калибър, си има аварийно захранване, или поне проектанта, който е захванал подобен проект, би трябвало да е предвидил посоченият сценарий; 20кW може би искаш да кажеш или 20кVA, че 20kV доколкото съм запознат се модулират от трансформатори
Явно съм хванала момента, в който можеше да се влиза.
Надали има планове за тунелите, а пък като знам новите властти от прехода, май вече само живи свидетели ако има останали живи от подръжката могат се оправят там.
Ами аварийното захранване е точно това за което говориш,има капацитет да осигури захранване на основните съоръжения осветление,вентилация,асан сьори,врати и т.н.........под автономна централа имах предвид да функционира самостоятелно и да е с капацитет по-голям от необходимият за НДК, за НДК, както и за всички здания от подобен, че дори и по-малък калибър, си има аварийно захранване, или поне проектанта, който е захванал подобен проект, би трябвало да е предвидил посоченият сценарий
........................