Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На директора на един завод му направило впечатление, че личният му шофьор разполага с много пари и го попитал защо.
- Ми шефе хващам се на басове!
- И винаги ли печелиш?
- В повечето случаи!
- Айде да се хванеш на бас с мене!
- Добре, а на бас, че утре сутринта ще имам 2 'члена!
Шефа предвидил лесната печалба и се съгласил. На другия ден колата паркира в двора, двамата слизат и шефа пита:
- Е , имаш ли ги два ?
- Пипни да видиш.
Шефът пипа, и радостен казва:
- Загуби, давай 50-те кинта!!!
- Готово шефе, ето твоите пари. Я сега погледни прозорците на администрацията. С всичките тия хора, дето гледат, съм се хванал на по 50 кинта, че сутрин като слезеш от колата, първата ти работа е да ме хванеш за там .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Майор Михов – виден държавен герой, посещава един ден класа на Иванчо. Учителката, страшно поласкана, дава следната задача на дечицата: – Деца, нека всеки да напише кратко съчинение, където да фигурира името на Майор Михов и всички думи в изречението да започват с “м”! Започнали да творят децата и след малко започнали да вдигат ръчички за участие. – Кажи, моето момиче! – казала учителката на най-напористата девойка. Момиченцето се изправило и започнало:
- Март, Москва, Манифестация! Млади матроси маршируват. Майор Михов с много медали, марширува с младите матроси! Майор Михов бил страшно поласкан, а учителката похвалила детето. Друг напорист ученик бил вдигнат и започнал:
- Май, Милано! Мафията моли майор Михов за милост! Милост, Майор Михов, милост! Майор Михов направо изпаднал в екстаз. И други дечица казали своите творения, но учителката така и не искала да посочила Иванчо, който бил не по-малко напорист от останалите. Накрая майор Михов казал:
- Вдигнете го, моля ви, и това момче, нека да го чуем! Станал Иванчо и започнал:
- Мала Азия! Мараня! Минарета! Миндер! Морни манафи млатят Майор Михов между мъдете и малкия мозък. На миндера мрачно маструбира Мустафа Манаф. Майор Михов млящи мазен минет на Мустафа Манаф, Мустафа Манаф мърмори: Машалла, Майор Михов, машалла!
----------
Съобщават по радиото че в близост до магистралата е паднал НЛО! ! !
Таксиметров шофьор спира на близо да се изпикае.
Вади го в храстите и започва да пикае, а от долу един го гледа и премига. Помислил си че е извънземен и казал:
-Аз съм Али и карам такси, дойдох да се изпикая и с теб да се запозная! ! !
Човека отново го гледа и премигва, а таксиметровия шофьор отново казал: Аз съм Али и карам такси, дойдох да се изпикая и с теб да се запозная! ! !
А от долу се чува:
-А, аз съм Григор и карам мотор, само да се изсера мамата ше ти е*а. ! ! !
----------
Срещат се двама приятели. Единият в депресия.
-Какво ти е Иване?
-Остави…Много съм зле…Чета надписи: “Тук беше Пешо”..”Тук беше Първан”, “Тук беше Кольо”. Чета и не знам защо се напрягам? Дали защото са грозно написани, или защото ги чета от вътрешната страна на вратата на гардероба в спалнята..
Две баби си говорят:
- Моят старец не спира да си гризе ноктите, ужасен навик!
- Ооо, аз моя го отучих.
- Как, ма? Да не му вързваш ръцете ???
- Не, ма! Крия му зъбите !
D-12 (12-05-2014)
![]()
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr
Следовател към обвиняем:
-Имате ли алиби за времето на престъплението?
-Да, в каква валута го искате.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Списък със задачи за утре:
1. Да купя 4 малки живи прасенца
2. Да напиша с маркер на гърба им: 1, 2, 3 и 5
3. Да ги пусна в метрото
4. Да гледам как се лута охраната търсейки номер 4.
Млада двойка седят на най-тъмния, последен ред в киното.
- Скъпа, вече цял час седим тука, а ти не си ме целунала нито веднъж!
- Нали преди малко ти направих свирка!?
- На мен ли?!
Един дядо си имал ферма с езеро в ябълковата градина. Една вечер той отишъл да си набере ябълки. За целта си взел кофа. Край езерото чул весел смях и видял няколко девойки да се къпят в неговото езеро. Забелязвайки го, те се потопили до шия във водата и най-смелата от тях извикала:
-Няма да излезем докато не си отидеш!
Старецът се намръщил, вдигнал кофата и рекъл:
-Не съм дошъл да ви гледам голотиите! Дойдох да нахраня крокодила...
Рецепта за печено пиле, ако сте депресирани :
1 - Прясно пилешко - 3 кг
2 - Допълнете с разнообразни зеленчуци, подправени с чесън, сол и розмарин (опции джинджифил и щипка черен пипер)
3 - Покрийте тавата с фолио и загрейте фурната до 350 градуса
4 - Потопете пилето в следната марината:
1 чаша ром
1 чаша ракия
1 чаша уиски
1 чаша водка
1 чаена чаша мастика
1 чаша текила
1 чаша шампанско
1 чаша вино
1 чаша бира
Покрийте плътно с дебело фолио
5 - Печем пилето на 325 градуса за 1 / 2 час.
6 - Изваждаме пилето от фурната.
7 - Оставяме се да изстине за 5 минути.
8 - Оставяте на страна така приготвеното пиле със зеленчуци и изпивате пилешкия бульон.![]()