Това на мен все още не ми се е случвало
Не съм и бъркал петъка с четврътък
.................................................. ......
Е ти значи си подвижен календарна мен няколко пъти ми се е случвало в живота
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Всеки ден проверявам икономическия календар
Случвало ми се да е сряда и да си мисля, че е вторник, но петък винаги знам кога е - все пак е ден на майстора.
И в петък вечерта си изключвам алармите за да не се объркам и аз като колегата Неделчев (сигурно е бил и сънен)
Е сигурно щом е станал към 8 сутринта. Просто си е направил анализа предварително , не е било фатално за него![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Тоз календар бе , като библията го имате![]()
![]()
![]()
аз тъй го гледам само ку има нещо по интересно
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Аз пък въобще вече не го гледам , каквото трябва ще се случи и отрази на графиката![]()
Е баш не така , трябва да се пазиш от едни индивиди , инък общо взето другата информация може да се намери по всяко време![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
требе да се гледа кога има нещо голямо да се случва ку се търгуйва интрадневнощот обемите се влияят от баш големите събития
инак кку се ръца на големите графики само предполагам няма да има нужда да се гледа калИндаря
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бараба кои са тези индивиди ?Куре аз съм на дневна и за това така мисля , както и ти самия споменаваш
![]()
Има един грозен дето не ша да му споменавам името , та иска еврото да спада![]()
![]()
![]()
![]()
ей такива
![]()