Така са по-голямата част от българите за съжаление. Но тук би трябвало да си говорим за следващото ниво нали? За мен амбиция е да имаш желанието и упоритостта да се отделиш от масите, с други думи казано да ползваш някакви свои качества за да постигнеш нещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много хора искат да са на следващото ниво , но само с искане не става, трябва си и нещо повече![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Да това нещо повече са качества за тази работа, начин на мислене и труд![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много е комплексно и трудно можем да го опишем , но в един момент едни ще се отделят от другите по-напред, други ще се откажат , а трети ще се погубят![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
То и какво означава да си на следващото ниво , да ядеш и пиеш , но от по-скъпитепа и да караш спортна кола
![]()
то май пак същото....
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Означава да не работиш само за да преживяваш...![]()
Зависи пак от човека и неговите жеания , но в повечето случаи това искаме мъже , но съм любопитен какво искат жените![]()
![]()
Ку има кой да те търпи![]()
![]()
може и да преживяваш , бали мааму
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Добре де мъжете като успеят искат да си вземат спортна кола, хубава жена и т.на жените какво искат като успеят
Е как ще е същото
Храната няма нищо общо, можеш да се грижиш много по-добре за тялото си, възможност за развлечения които наистина харесваш, а не неща които заместват....