То тя може да дойде и баш у момент дето не очакваш , а тогаз какво правим![]()
![]()
То тя може да дойде и баш у момент дето не очакваш , а тогаз какво правим![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Нищо, за това са стоповете..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз така си преценявам обемите, че да не давам стопове. Осреднявам през 100-150 пункта, понякога и с двоен обем. Рано или късно се случват нещата в моя полза, или просто печалбата от друга двойка компенсира загубите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е един много добър начин да фалираш при първата лоша серия. Както не даваш стопове в един момент ще дадеш половината акаунт![]()
koлегата Pablo и той търгува така на големите ТФ
Ти на какъв Тф търгуваш?
Аз съм пробвал нещо подобно, но само на демо имал съм и добри резултати, но и се е обаждал кола
Щом са ти се обаждали от кол центъра, не е добрепоне успя ли да изкараш повече от колкото е била сметката
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Не ти ли изписва номера, когато някой ти звъни?
Няма да му вдигаш, оставяй го да си звъни.
Оставете тези непрестанни добавки в губещи сделки.
По добре да ти удари стопа от колкото да наливаш $ в губеща сделка, кауза и други.
L1914 (18-03-2014)
Ако търгуваш посока на тренда , с не голям обем, може и да имаш успех, но ако тренда обърне, кога ще затвориш позицията .........................
Само на демо съм пробвал, така че не съм изгубил пари. На реална сметка не бих го пробвал този мартингейл.
.................................................. ........
зависи на каква времева рамка си правиш анализа, ако е 1Н или 4Н добре ще мине 1-3 седмици - и ще ти мине
Но ако е по голяма? отиде с месеци да наливаш в дадената сделка![]()