Я дай по-подробно, че не те разбрах
То не е ли едно и също сетъпа с цялостната ситуация ? В смисъл, че гол сетъп без контекст, няма стойност така или иначе.
ем да де, точно туй и аз си мислясамо дет се опитвам с повече думи да го обясня зарад бонбонукса
демек требе цялостната ситуация да се гледа основно, а сетъпото да е там в рамките на ситуацията
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И като направихте теста , как са очакванията за предстоящата сесия![]()
![]()
нещо положително
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Мен 3-4 сделки са ми прекалено много, най-много 2 гледам да отварям.Щом с този начин на търгуване се чувствате добре и не се натоварвате, значи това е за вас.
Аз лично, ако днес не отворя 3-4 сделки се чувстам некомфортно.
Така че всеки трябва да търгува така както му харесва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и според ситуацията ,че понякога е доста изкушаващо тъй да влезеш на повече места![]()
![]()
и от тука малко , там малко ... то станало бая
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е то не е задължително наведнъж де![]()
може и една след друга да се отворят въпросния брой сделки
![]()
дори е по-удачно за абстиненцията тъй
![]()
![]()
Както и да е , но всякак можеш да се набълбукаш![]()
тъй де нали от всичките все някъде ще сме уцелили
![]()
![]()
![]()
![]()
Е то на много места ако влизаш се предполага че поне на някои места ще излезеш на профит. Освен ако не влизаш на всички евро двойки в очакване че еврото ще поскъпне и се окаже че това е деня, в който Германия фалира например.То и според ситуацията ,че понякога е доста изкушаващо тъй да влезеш на повече места и от тука малко , там малко ... то станало бая![]()
общо взето ако не го правя туй за първи път би трябвало да следвам известна логикаа ако нажуля големи пари на нещо непроверено - значи съм абсолютно хазартен тип към момента
![]()
![]()
![]()
Аз сметка с по-малко от 10-15 отворени сделки нямам, но не ги отварям аз, а ЕА. Търгувам и за обем с ****** - 4 долара на лот - малко, но от сърце и понякога всеки ден.
Налага да помагам с някоя контра, но рядко.