Щом с този начин на търгуване се чувствате добре и не се натоварвате, значи това е за вас.
Аз лично, ако днес не отворя 3-4 сделки се чувстам некомфортно.
Така че всеки трябва да търгува така както му харесва.
аз па ку не седя цял ден да киризя пазаря деня ми не е пълноцененнезависимо дъл съм сключил сделки или не
и дали съм спечелил нещо или само съм похарчил няколко стопа
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Куре ще станем някакви работохолици................
Ето неделя е, а ние пак работим като трупаме капитал.............................![]()
![]()
ем успеха си иска бая работа принципнои акъл де - щот работата ку не е добре организирана обикновено не се получава толкоз ефективна, че да доведе до постоянен успех
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не са ни достатъчни бряЕто неделя е, а ние пак работим като трупаме капитал![]()
![]()
нали всеки иска големите обороти да завърти .......
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
заплащането винаги е малкотуй обаче требе да се разглежда предимно кът нахъсване за по-кадърна търговлийка в сллучая
щот спама сам по себе си не труд и при никакви обстоятелства не може да се гледа кът такъз
![]()
![]()
![]()
трябва и синдикат да си направим тук,който да следи за редовното заплащане и спазването на трудовите взаимоотношения.................................................. ......................
Нещо мнго сериозна стана работата, чак синдикатимай ще си остана на търговийката и отвреме на време на по някое коментарче, НЕ Спам. Няма спам тука. просто се сбъркват някоко мнения едновременно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
синдикатя предполага опозиция на интереси между нас и инстатаквоз нещо изобщо не требе да има
щот ще сме в губеща позиция със сигурност ако се случи
![]()
![]()
![]()