В този диапазон вече трети ден се върти
http://charts.mql5.com/4/457/nzdusd-...trades-plc.png
В този диапазон вече трети ден се върти
http://charts.mql5.com/4/457/nzdusd-...trades-plc.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само да не са решили да оставят емоциите на пазара за след ГергьовденЧе ще има да се притесняваме 20 дни
А сега да останем с надеждата в следващия един час да има малко повече гайди и танци![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От вчера съм скъсила, сутринта изгледах едни пари после пак отиде на минус и сега чакам да видя ще взима ли тая подкрепа или не.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Като гледам как хукна, май и аз скоро ще скъсявам. А дано следващия вход да донесе нещо повече от няколко пробити долара/джоба![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Още не съм местила стопа на 0
......http://charts.mql5.com/4/458/nzdusd-...markets-as.png
D-12 (15-04-2014)
входа ми не беше от най-прецизните, но можеше и по-зле да е
по-добре късно отколкото много късно![]()
Къде ти е входа........................................ ............
0.8652 , бях се разсеял нещо и малко пресилено влязах , но предпочетох да не го изтървам![]()
И моя не е кой знае колко по-високо, няма и десет пипса по нагоре.