ТИ СИ НАЧАЛНИКА, КОТО НАРЕДИТЕ!!!!
от ММ НЕ РАЗБИРАМ,......не ги ценим...../само ги изкарвам/
добре че е **g![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ШЕФЕ дай по -подробно, че аз нале бех в отпуск и имам загуба на информация. Бело поле ми е всичко
.................................................. ..................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
РЕДА си иска таксите за ПРОЦЕДИРАНОТО, до момента ....
Роялти му вика
И даде сметка --- ИБАН ХХХХХ 1 3333333 ДАВАЙ ДОЛАРЕ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (16-03-2014)
чекай чадо,нека първо да се целуна и прегърне с 1.40 на Дизелаки па сетне мож да миряса
то тук и при паунд/долар едно и също -троен връх нещо прави
тъй ми се вид я в движение
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Уффффффффф, па не си разбрала
ДизелЪТ вече е къс ....
Заряза го 1.400000 и стоп накъси даже даде((
Оттогава май все е за надоле ....
Та малко и аз съм притеснен от тва)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нормално е да е къс, ЕС иска евтино евро, така че сега е момента да продаваш.
е де...без да ми се караш
трябваше малко да си почина
па ... сега докат влезна в час ще има ти у лево ти у десно
е аз си мислех , че си бил на закриването на лефски.....Много добре спа снощи РЕДА!!!
Следобеда отиде в заведение на приятел.
Черпавахме се със собственника до 1 часа.
РЕДА се прибра на 7-8 бирички.
Полегна. Спа доволно. Стана в 7 часа.
Направи си една лещичка за закуска.
Хапна. Формулка. Следобеда на кафенце!!!
Хубу е в уикенда ЧИЛЯК да бичи АИЛЯК!!!ама ти добре си се повеселил....
![]()
РЕДЕ гапа на къде е ва.....................![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....