ами ако печаташ фалшиви банкноти, може и добре да е
стига да има и къде да ги пласираш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ку ние си ги печатахме , както бюлетините ... определено щяхме да печатаме тъй "резервни"![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
това уникален случай твоядосега не съм чул от бнака да му дадат на някои фалшиви пари
този служител да не е бил обвързан с мафията
----------
и с тези бюлети голям цирк беше тогаваама никой не разкри схемата как могат да влезнат в урната пред погледа на 20 човека от различни партии, бе зникой да забележи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми това се нарича случайност![]()
![]()
а някой политици го оприличиха като "ШАНС"
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
трудно може да се чуе таквоз нещо щот много малко хора проверяват ко им се дава кът изтеглят от баМкатадаже и да доде фалшивия лев от бамката много често може да бъде забелязан много по-късно и да се приеме, че иде от друго място
![]()
аз гаранция давам, че доларите бяха от банката.. щот аз от друго място долари не съм взимал.. накрая даже ми ги и конфискуваха.. добре поне, че нещо не ме съдиха кът им казах от къде съм ги взел..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Туй и съседа ми тъй поличил фалшифи лефове и то от бамкомат![]()
![]()
и то няма лошо , тия дето зареждат може да имат бързи пръстчета
![]()
![]()
споредм мен служителя който ти ги е дал е знае,
там нали уж проверяват парите преди да ги дадат на клиентите
Има я тая вероятност бая даже![]()
![]()
за туй трябва да се гледа от къде ги взимат и какво правят
А често у клоновете камерите са така ,че не следят ръцете на касиерките![]()
![]()
то ръцете и да се следят обикновено полза няманай-добре е фашливата баМкнота предварително да се тури в пачките
и да се вземе истинската съответно
![]()